0183 - 730469
Gepubliceerd op: 13 July 2022

Caitlins favoriete project: Portisa

In haar dagelijkse werk combineert Caitlin haar sterke werkethos met een feilloos gevoel voor stijl. Op maandagochtend verschijnt ze in een outfit van Josh V, maar nog belangrijker is de planner in haar hand (natuurlijk ook van Josh V). Haar agenda zit vaak bomvol, maar er is geen haar op haar hoofd die eraan denkt een deadline te verschuiven… of om overeind te gaan staan.

Een 'meisje meisje' in de bouw

Gevraagd naar haar favoriete project moest ze eerst heel goed nadenken. Want tot nu toe bood elk project haar voldoende creatieve uitdaging, en dat is waar het haar met name om gaat. Moeiteloos geeft ze een opsomming van veel klanten met wie ze graag contact heeft, maar na een tijdje kwam dan toch het verlossende woord… alhoewel ze het inleidde met de veelzeggende woorden “Als ik moét kiezen…”

Haar favoriete project is in eerste instantie verrassend. Als vooruitstrevende fabrikant van geprefabriceerde badkamers ontfermt Portisa zich namelijk over, in Caitlins woorden, “een relatief statig thema. En als écht ‘meisje meisje’ is de bouwwereld er niet per se eentje waarin ik me erg thuisvoel.”

Dat gevoel veranderde plotsklaps toen ze de directrice van Portisa ontmoette.

“Het toeval wilde dat de directrice van Portisa een powervrouw is en zich in deze door traditie geplaagde ‘mannenwereld’ behoorlijk naar de top heeft weten te werken!” De fijne klik die Caitlin vanaf het begin ervoer droeg sterk bij aan de kracht van de bedrijfsvideo die Fraimworks voor Portisa maakte.

Caitlin met haar betrouwbare planner.

Bouwen op Portisa

De catchphrase “Bouw slim, bouw op Portisa” waarmee we de video afsluiten rust dan ook op een ijzersterk fundament: de samenwerking die achter de schermen tot stand kwam. Ter illustratie: Caitlin vond het niet erg om zich in een feloranje hesje en bouwlaarzen te hijsen en haar stijlvolle coupe te moeten verbergen onder een niet zo modieuze helm. Als dat geen liefde uitstraalt, dan weten wij het ook niet meer.

Juist het feit dat ze voor dit project even een ander wereldje moest betreden, dat van de bouw, maakte de ervaring voor haar uiteindelijk zo bijzonder. “Je voelt je al snel te comfortabel als je met organisaties en thema’s werkt die in jouw straatje liggen.” Even de winkelstraat uit en de bouwweg op, dat bleek precies de route te zijn die ze eens wilde afleggen. Op zowel creatief als strategisch niveau leidde Caitlin de bedrijfsvideo voor Portisa in goede banen als projectbegeleidster.

Geen bouwbrug te ver

Maar het is geven en nemen, en Caitlin heeft zelf ook veel gehaald uit haar samenwerking met Portisa. Niets is haar een (bouw)brug te ver, maar haar vaardigheden werden nog eens goed aangescherpt. Ze dacht niet alleen op creatief niveau out of the box na om invulling te geven aan het videoconcept en de bijbehorende voice-over; het filmen bood ook een praktische uitdaging. Filmen in en op een gebouw van zeven verdiepingen hoog dat nog in de steigers staat vraagt nu eenmaal om een goede voorbereiding en strakke planning.

Toekomstplannen

Caitlin en Portisa bleek een combinatie die beide partijen beviel. Ondertussen neemt Fraimworks namelijk ook de website en social media kanalen van Portisa onder handen. Zo zet Caitlin – samen met het verdere team van Fraimworks – Portisa online goed op de kaart. Haar oog voor visueel detail komt daarbij goed van pas, want gloednieuwe en stijlvolle content laat het innovatieve bedrijf van haar beste kant zien.

Vraag je Caitlin vanaf nu dus naar haar favoriete project, dan zal onze fashionista niet meer hoeven twijfelen. Want hoewel mode met de dag verandert, is Caitlin allesbehalve wispelturig. Als rots in de branding bij Fraimworks is ze net zo betrouwbaar als die Josh V planner, die ze aan het einde van elke dag tevreden dichtklapt.

De directrice van Portisa in een van de laatste shots van de bedrijfsfilm.
Geschreven door:Redactie

Lees ook deze blogs

The corporate story goes...

Huisstijl ontwerpen: huisje, boompje, beestje

Jouw communicatieplan

1 2 3 10
Meer blogs
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram