0183 - 730469

All-Om

“Van inmeten tot koken.” All-Om installeert IKEA-keukens snel en vakkundig. Het resultaat van bijna dertig jaar ervaring.
Wervingsfilm
Social media
Plan adviesgesprek

All-Om

Een keuken uitgezocht bij IKEA? All-Om in Vuren staat sinds 1990 garant voor al je installatiebenodigdheden. De IKEA keukenservice van All-Om – het grootste montagebedrijf voor IKEA-keukens én één van de eersten – garandeert een snelle en vakkundige aanleg. Van het verwijderen van je oude keuken tot aan de montage, afwerking en uiteindelijke levering van je nieuwe keuken, als expert in passen, meten en inbouwen werkt All-Om altijd secuur.
Onze voordelen
Snel
Effectief
Creatief
Klaar voor de samenwerking?

Vraag het aan ons

De klik tussen eigenaren Peter en Philip Vet en Fraimworks bestond al voor aanvang van de samenwerking. Hoewel zo’n bestaande relatie natuurlijk geen vereiste is voor een goede samenwerking, stelde het ons in dit geval wel in de gelegenheid een deel van het kennismakingsproces over te slaan.

Dit deskundige installatiebedrijf voor keukens van IKEA had alle techniek in huis, maar zocht een manier om die beheersing van hun vak online zichtbaarder te maken. Dit zou resulteren in een groter klantbestand. Een tweede, even belangrijke doelstelling was het aantrekken van meer personeel. Volgens All-Om was de meest effectieve manier om deze beide wensen te vervullen zowel de productie van een vacaturevideo als de verzorging van hun social media kanalen door Fraimworks.

Onze Aanpak

Om te beginnen bij wat we niet wilden produceren: een standaard vacaturevideo die letterlijk voor je uitkauwt waarom het zo leuk is bij dit bedrijf te werken. In plaats daarvan was het uitgangspunt show, don’t tell.

De monteur van All-Om zou de hoofdrol spelen, en hij krijgt een heldenstatus toegeschreven. Hij zou een man met een missie zijn. In mist gehuld verricht hij allerlei handelingen, waarbij sterk gebruik wordt gemaakt van close-ups en slow motion-beelden. De monteur is daarbij volledig geconcentreerd op zijn taken en gaat helemaal op in zijn eigen wereld. Pas aan het einde van de video wordt de daadwerkelijke inhoud van zijn missie volledig duidelijk: hij heeft een keuken aangelegd. Met intense focus en een heldhaftig vaste hand.

De social media platforms van All-Om namen we even graag voor onze rekening. Tot op de dag van vandaag houden we het voor All-Om relevante publiek met plezier up to date met betrekking tot de activiteiten van en ontwikkelingen binnen het montagebedrijf.
Klaar voor de samenwerking?

Volg ons op de socials

Vanuit een strategie content bedenken en deze content verspreiden op de voor de doelgroep relevante kanalen: Fraimworks in een notendop! Hoe we dit doen en voor wie we dit doen, proberen we zo goed mogelijk uit te leggen op de website. Toch blijft alles wat we doen 'op maat', omdat we precies datgene doen wat jij nodig hebt. We zijn trots op onze klanten en onze cases en daarom proberen we veel te delen op onze socials. Heb je de website helemaal bekeken? Of wil je liever sneller door ons werk heen scrollen? Check vooral onze socials!

@fraimworks
Fraimworks
Creative Branding Agency

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor je kunnen doen?

Onze experts helpen je graag verder!
Stel een vraag

Veelzijdig

WordProof Timestamp

Bull Renovatievloer

1 2 3 15
Bekijk meer cases
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram