0183 - 730469

Apple Bee

Tuinmeubilair in een hoog segment dat pleasure en leisure combineert - en functie en vorm zorgvuldig balanceert.
Social media
Plan adviesgesprek

Apple Bee

Het unieke ‘pleisure design’ (pleisure en leisure ineen) van ontwerper Sako Wijma is de winnende formule van tuinmeubelproducent Apple Bee. Deze ontwerpen prioriteren ‘functie’, maar hoeven ‘vorm’ daar niet voor op te offeren. De nieuwe én traditionele collecties van het trendy merk lenen zich bij uitstek voor een visueel indrukwekkende online aanwezigheid. Online blijft Apple Bee in contact met zijn uitbreidende internationale klantenbestand en het publiek op de hoogte van het veranderende assortiment.
Onze voordelen
Snel
Effectief
Creatief
Klaar voor de samenwerking?

Vraag aan ons

Om die online aanwezigheid te bewerkstelligen riep Apple Bee onze hulp in. Hoewel Apple Bee al langer online actief was en content postte, nam het bijhouden van de socials betrekkelijk veel tijd in beslag. Tijd die ze ook konden besteden aan het verfijnen van andere bedrijfsprocessen. Daarom namen we het social media stokje graag over van deze innovatieve pioniers in de meubelindustrie.
De doelstellingen waren daarbij onder andere het vergroten van het bereikte online publiek en het verschaffen van productinformatie.

Onze aanpak

Sinds maart 2022 posten we namens Apple Bee op vier social media kanalen: Instagram, Facebook, LinkedIn en Pinterest. Vanwege de internationale doelgroep kozen we er in overleg voor om uitsluitend Engelstalig te posten. Om de hierboven beschreven doelstellingen te behalen bedachten we daarnaast drie bijzondere categorieën waarin we de posts onderverdeelden. De categorieën ‘Pick your favourite’ en ‘Spot the Bee’ zijn ontworpen om interactiviteit te stimuleren. Daarnaast bedachten we ‘Storytelling’ posts om productbelevingen te beschrijven en om lezers productinformatie te geven.

Omdat op LinkedIn een andere doelgroep actief is dan op de overige drie platforms (namelijk business-to-business tegenover business-to-consumer), produceren we daarvoor andere content. We schrijven captions en copy met andere boodschappen. Deze boodschappen vullen we in aan de hand van Apple Bee’s relaties met dealers van het meubilair: denk aan hulp die Apple Bee hen kan bieden op het gebied van marketing. Zo vullen we de verschillende social media kanalen van Apple Bee in op basis van de verschillende doelgroepen en bijbehorende communicatiedoelstellingen.

Resultaat

Bekijk het resultaat hierboven!
Klaar voor de samenwerking?

Volg ons op de socials

Vanuit een strategie content bedenken en deze content verspreiden op de voor de doelgroep relevante kanalen: Fraimworks in een notendop! Hoe we dit doen en voor wie we dit doen, proberen we zo goed mogelijk uit te leggen op de website. Toch blijft alles wat we doen 'op maat', omdat we precies datgene doen wat jij nodig hebt. We zijn trots op onze klanten en onze cases en daarom proberen we veel te delen op onze socials. Heb je de website helemaal bekeken? Of wil je liever sneller door ons werk heen scrollen? Check vooral onze socials!

@fraimworks
Fraimworks
Creative Branding Agency

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor je kunnen doen?

Onze experts helpen je graag verder!
Stel een vraag

Veelzijdig

WordProof Timestamp

Bull Renovatievloer

1 2 3 15
Bekijk meer cases
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram