0183 - 730469

Ardventure

“Onze ambitie is om … te komen tot innovatieve oplossingen waarmee wij de grens tussen fictie en realiteit bestrijden en zodoende reclame verheffen tot kunst.”
Vacaturefilm
Social media 
Plan adviesgesprek

Ardventure

Ardventure is een signing producent gevestigd in Dordrecht. Als expert in de productie van indoor en outdoor signing, autobelettering, reclamezuilen, spandoeken en -masten en meer, is er weinig wat het bedrijf niet kan. Ardventure heeft extensieve kennis in huis voor de productie van allerlei scherp gedrukt en stevig promotiemateriaal. Het motto op de website van Ardventure luidt als volgt: “In de vorm van een reclamebedrijf exploiteren wij maatwerk in de ruime zin des woords.”
Onze voordelen
Snel
Effectief
Creatief
Klaar voor de samenwerking?

Vraag het ons

Een belangrijke beweegreden van Ardventure om contact met ons op te nemen was hun behoefte aan nieuw personeel, zoals allround beletteraars of DTP’ers (desktop publishers). Aan ons dus de vraag om vacaturevideo’s te produceren om nieuwe medewerkers de positieve en uitdagende kanten van print- en monteerwerk te tonen. Eenzelfde ambitie zat besloten in een nieuwe social media campagne. Weer een veelzijdig project, dus, dat we met enthousiasme – en zoals altijd met een zorgvuldig uitgedachte strategie – benaderden.

Onze Aanpak

De stijl van de vacaturevideo’s was belangrijk. Het moest geen video worden die wordt ingeleid met de woorden “Hoi, wil je bij ons komen werken?”, maar (vergelijkbaar met onze video voor All-Om) was het concept show, don’t tell ons uitgangspunt. In de vacaturevideo’s zie je de beroepsgroep in kwestie steeds aan het werk in een mistige studio en verricht deze zijn taken snel en efficiënt alsof een belangrijk en mysterieus project in het holst van de nacht wordt volbracht.

De social media campagne die we voor het reclamebureau in Dordrecht opzetten, was in eerste instantie óók gericht op de verwerving van nieuw personeel. In de loop der tijd werden deze posts echter afgewisseld door updates en informatieve afbeeldingen (inclusief captions) aangaande de werkzaamheden van Ardventure. Uitgangspunt daarbij was – net als bij de video’s – zichzelf als werkgever onderscheiden van andere, soortgelijke bedrijven. Ardventure is het snijvlak tussen art en adventures en daarmee one of a kind: en dat mag iedereen weten!

Resultaat

Ardventure blijft altijd zoeken naar personeel, maar we hebben zeker wat vacatures voor ze mogen vullen. Zoals hierboven te zien hebben we hiervoor met name video's ingezet. 
Klaar voor de samenwerking?

Volg ons op de socials

Vanuit een strategie content bedenken en deze content verspreiden op de voor de doelgroep relevante kanalen: Fraimworks in een notendop! Hoe we dit doen en voor wie we dit doen, proberen we zo goed mogelijk uit te leggen op de website. Toch blijft alles wat we doen 'op maat', omdat we precies datgene doen wat jij nodig hebt. We zijn trots op onze klanten en onze cases en daarom proberen we veel te delen op onze socials. Heb je de website helemaal bekeken? Of wil je liever sneller door ons werk heen scrollen? Check vooral onze socials!

@fraimworks
Fraimworks
Creative Branding Agency

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor je kunnen doen?

Onze experts helpen je graag verder!
Stel een vraag

Veelzijdig

WordProof Timestamp

Bull Renovatievloer

1 2 3 15
Bekijk meer cases
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram