0183 - 730469

Aviko

Van “Plaats de Aviko mash-schijven en groenten in een magnetronbakje” tot “Serveer de stamppot aan de gast!”
Instructiefilm
Plan adviesgesprek

Aviko

Nederlandse producent van aardappelproducten Aviko heeft natuurlijk allang landelijke naamsbekendheid vergaard. Aviko produceert frietjes, aardappelschotels, -gratins, -puree, -rösti en nog véél meer. Heb je één van die dingen wel eens gegeten, dan heb je grote kans dat het van Aviko was.

Ook zoete lekkernijen worden tegenwoordig door Aviko geproduceerd. Denk maar eens aan de churros, de Spaanse lekkernij die overwaaide naar Nederland en het hart van menigeen zoetekauw sindsdien sneller doet kloppen. Het aanbod breidt zich dus geleidelijk uit tot meer dan ‘alleen’ aardappelproducten.

Net als Fraimworks is Aviko een acroniem. Aviko staat voor Aardappel Verwerkende Industrie Keppel en Omstreken. Deze aardappelgigant schakelde onze hulp in, dus het is maar goed dat onze video’s altijd hun doelwit raken!

Onze voordelen
Snel
Effectief
Creatief
Klaar voor de samenwerking?

Vraag aan ons

De grote verscheidenheid aan producten in het assortiment van Aviko biedt elke liefhebber van aardappelproducten veel mogelijkheden. En onder aardappelliefhebbers vind je veel ware chefs, maar ook wel eens groentjes in de keuken die het nog lastig vinden een ei te bakken zonder het rookalarm af te laten gaan. Voor die laatste groep bedacht Aviko het ultramakkelijke boerenkoolrecept die met behulp van slechts een paar kooktools en een magnetron op tafel gezet wordt.

Het was dan wel handig om deze doelgroep – die twee linkerhanden heeft – te voorzien van een instructie. En daar komen wij bij kijken! Want wat vervult zo’n instruerende functie beter dan een audiovisueel product, oftewel een good old instructievideo?

Onze Aanpak

Boerenkool blijft een gouwe ouwe van de Nederlandse keuken, of het nu bereid wordt in een magnetron of niet. Dat verdient een video met een rustieke uitstraling, gewoon vanaf een Hollandse tafel met geruite theedoek.

De video moest simpelweg laten zien hoe het boerenkoolgerecht van Aviko bereid wordt. Daarom zie je topdown een paar gehandschoende handen die dit snel en hygiënisch voor elkaar krijgen! Aan het einde nog een stuk rookworst erop, en voilà. Een echte Hollandse delicatesse van Aviko door de lens van Fraimworks!

Resultaat

Meer dan 50.000 mensen die geen zin hadden om te koken, hebben dankzij deze video moeiteloos een diner bereid. 
Klaar voor de samenwerking?

Volg ons op de socials

Vanuit een strategie content bedenken en deze content verspreiden op de voor de doelgroep relevante kanalen: Fraimworks in een notendop! Hoe we dit doen en voor wie we dit doen, proberen we zo goed mogelijk uit te leggen op de website. Toch blijft alles wat we doen 'op maat', omdat we precies datgene doen wat jij nodig hebt. We zijn trots op onze klanten en onze cases en daarom proberen we veel te delen op onze socials. Heb je de website helemaal bekeken? Of wil je liever sneller door ons werk heen scrollen? Check vooral onze socials!

@fraimworks
Fraimworks.nl
Creative Branding Agency

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor je kunnen doen?

Onze experts helpen je graag verder!
Stel een vraag

Veelzijdig

WordProof Timestamp

Bull Renovatievloer

1 2 3 15
Bekijk meer cases
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram