0183 - 730469

Banen in het Groen

“We zijn een personeelsbemiddelingsbureau voor de groensector. Ik kan er heel erg veel over vertellen; we houden niet van dooddoeners, we laten het liever zien.”
Brand film
Plan adviesgesprek

Banen in het Groen

Banen in het Groen is dé specialist in vacatures in groenvoorziening en de hoveniersbranche. Als intermediair tussen werknemers met groene vingers en werkgevers binnen deze branches is het bedrijf georiënteerd op heel Nederland. Of je nu hovenier bent, machinist, groenmedewerker, nog in opleiding of een overige, gerelateerde functie bekleedt, klop aan bij Banen in het Groen en je kunt binnen de kortste keren aan de slag. Groene vacatures genoeg. Dat geldt voor zowel starters als ervaren (groen)werkers. Ervaren groenwerker of groentje, bij Banen in het Groen is het gras nooit groener aan de overkant.

Ben je werkgever, dan voeren Banen in het Groen gesprekken met mogelijke sollicitanten voordat ze naar jou worden doorgestuurd. Banen in het Groen biedt veel garanties voor beide partijen!

Onze voordelen
Snel
Effectief
Creatief
Klaar voor de samenwerking?

Vraag aan ons

Omdat Banen in het Groen hun tweeledige doelgroep – werknemers en werkgevers/opdrachtgevers – graag imponeren, was het gunstig een echte eyecatcher te produceren. De keuze viel daarom op een bedrijfsfilm.

Geen propagandafilm, maar het echte, vrije beeld van werken in de open lucht aan de hand van een uitgebreide uitleg over het karakter van het bedrijf en groenwerk. Ook het sociale aspect is op de werkvloer van belang en dus werd de gezellige, inclusieve sfeer van het bedrijf getoond. Zo besteedden we voldoende aandacht aan het open karakter van de bemiddelaars, de toppers die in het midden van de werkketen staan, doordat ze werkers aansturen en ook constant in contact staan met opdrachtgevers. Een belangrijke persoonlijkheid in het bedrijf, dus, waarmee beide kanten van de doelgroep te maken krijgen.

Onze Aanpak

Na meerdere gesprekken en een brainstorm met de klant organiseerden we interviews met medewerkers van het bedrijf. De vragen en antwoorden die daarbij hoorden, zouden we tevens gebruiken voor de video. We bereikten een akkoord over de voor de video meest geschikte vragen en antwoorden en stelden vervolgens een shotlist op.

De brandfilm steunde op een paar hoekstenen: impactvolle heldergroene beelden, een verscheidenheid aan beroepen die we in actie, en het sociale, mensgerichte aspect. Dit laatste hield vooral in dat Banen in het Groen een zeer sociaal bedrijf is. Je werkt in de open lucht, maar nooit alleen. “We doen het tenslotte samen” is een kerncitaat uit de video. Ook naar opdrachtgevers toe zijn de bemiddelaars altijd eerlijk: de plussen en minnen van werknemers worden nooit verzwegen.

We zijn ervan overtuigd dat de brandfilm dit personeelsbemiddelingsbureau in de groensector op waarheidsgetrouwe en overtuigende manier representeert. Onder dit gras zul je geen addertjes vinden!

Resultaat

Een multi-inzetbare brandfilm die ook als wervingsvideo wordt ingezet, in combinatie met tientallen social media foto's en snippets, heeft in ieder geval een zeer tevreden klant opgeleverd! 
Klaar voor de samenwerking?

Volg ons op de socials

Vanuit een strategie content bedenken en deze content verspreiden op de voor de doelgroep relevante kanalen: Fraimworks in een notendop! Hoe we dit doen en voor wie we dit doen, proberen we zo goed mogelijk uit te leggen op de website. Toch blijft alles wat we doen 'op maat', omdat we precies datgene doen wat jij nodig hebt. We zijn trots op onze klanten en onze cases en daarom proberen we veel te delen op onze socials. Heb je de website helemaal bekeken? Of wil je liever sneller door ons werk heen scrollen? Check vooral onze socials!

@fraimworks
Fraimworks
Creative Branding Agency

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor je kunnen doen?

Onze experts helpen je graag verder!
Stel een vraag

Veelzijdig

WordProof Timestamp

Bull Renovatievloer

1 2 3 15
Bekijk meer cases
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram