0183 - 730469

Beachclub 8

BeachClub 8 leeft. Zon, close-ups en droneshots komen samen in een zomerse sfeerimpressie.
Promotiefilm
Plan adviesgesprek

Beachclub 8

BeachClub 8 is een strandclub, gelegen aan één van de mooiste stranden van Nederland. Het doel van BeachClub 8 is om klanten zorgeloos te laten genieten van de prachtige locatie met een uniek zandstrand, een frisse zeebries en een fantastische zonsondergang. Met verfijnde persoonlijke service zorgen ze ervoor dat het cliënten aan niets ontbreekt. De chefs bereiden heerlijke gerechten met mooie en verse producten en de staff doet er alles aan om elke cliënt van dienst te zijn.
Onze voordelen
Snel
Effectief
Creatief
Klaar voor de samenwerking?

Vraag aan ons

BeachClub 8 is overgenomen en wil zich opnieuw online profileren. Inmiddels is de club verbouwd en waait er letterlijk en figuurlijk een nieuwe wind. Dit moet natuurlijk in beeld gebracht worden. BeachClub 8 leeft en wil leven uitstralen. Aan ons concreet de vraag om een video te maken die dat BeachClub 8-gevoel opwekt.

Onze aanpak

Om de sfeer van de club in beeld te brengen, is het uiteraard van belang om eerst de sfeer te proeven. Daarom zijn we op een warme zondag gezellig met een paar Fraimworks teamleden op pad gegaan. Oké, eigenlijk was dit gewoon een verijdeld teamuitje, maar het kon zeker geen kwaad voor de video, toch?

Ter plekke hebben we de sfeer geproefd en daarna aan de hand van zonnige beelden, met name close-ups afgewisseld met droneshots, een zomerse video gemaakt. Gewoon om in de sfeer te komen!

De video spreekt boekdelen!
Klaar voor de samenwerking?

Volg ons op de socials

Vanuit een strategie content bedenken en deze content verspreiden op de voor de doelgroep relevante kanalen: Fraimworks in een notendop! Hoe we dit doen en voor wie we dit doen, proberen we zo goed mogelijk uit te leggen op de website. Toch blijft alles wat we doen 'op maat', omdat we precies datgene doen wat jij nodig hebt. We zijn trots op onze klanten en onze cases en daarom proberen we veel te delen op onze socials. Heb je de website helemaal bekeken? Of wil je liever sneller door ons werk heen scrollen? Check vooral onze socials!

@fraimworks
Fraimworks
Creative Branding Agency

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor je kunnen doen?

Onze experts helpen je graag verder!
Stel een vraag

Veelzijdig

WordProof Timestamp

Bull Renovatievloer

1 2 3 15
Bekijk meer cases
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram