0183 - 730469

Beddenspecialist Hendriksen

Zoomen, chatten, rennen, vliegen… stop.
Bedrijfsfilm
Plan adviesgesprek

Beddenspecialist Hendriksen

Beddenspecialist Hendriksen in Dordrecht noemt zichzelf ‘een echt familiebedrijf van 4 generaties bedweters’. Deze slaapexperts helpen je graag met één van de belangrijkste dingen die je dagelijks doet. Op hun website vind je daarom niet alleen hun grote assortiment aan slaapartikelen, maar ook slaaptips om van die artikelen optimaal gebruik te maken.
Onze voordelen
Snel
Effectief
Creatief
Klaar voor de samenwerking?

Vraag aan ons

Beddenspecialist Hendriksen zette het schaapjes tellen even op pauze om samen met ons creatieve concepten te tellen. Dat was nodig, want om het ideale concept voor een representatieve bedrijfsfilm op papier te krijgen moet je nu eenmaal wat eerder opstaan.
Aan ons de vraag om een bedrijfsvideo te maken die duidelijk maakt dat Beddenspecialist Hendriksen de slaapexpert is. En omdat iedereen de beste nachtrust verdient, is Hendriksen de expert voor iedereen.

Onze aanpak

De bedrijfsfilm trapt af met een herkenbaar feit: we hebben het druk, er is te weinig tijd in een dag, we hebben haast. Zoomen, chatten, rennen, vliegen, denken, maken, doen, vernieuwen. Elke dag weer. Maar er is een uitkomst: het rustmoment dat we allemaal verdienen en nodig hebben. Om goed voor jezelf te zorgen optimaliseer je je nachtrust. Gelukkig weet Beddenspecialist Hendriksen precies hoe je dat doet.
Door een scherp contrast te schetsen tussen de drukte van het dagelijkse leven en de hemelse opluchting van diepe rust, tonen we het belang van slaap. De beddenzaak laat zien: jij verdient slaap en “jouw slaap verdient onze aandacht.”

Resultaat

Bekijk het resultaat hierboven!
Klaar voor de samenwerking?

Volg ons op de socials

Vanuit een strategie content bedenken en deze content verspreiden op de voor de doelgroep relevante kanalen: Fraimworks in een notendop! Hoe we dit doen en voor wie we dit doen, proberen we zo goed mogelijk uit te leggen op de website. Toch blijft alles wat we doen 'op maat', omdat we precies datgene doen wat jij nodig hebt. We zijn trots op onze klanten en onze cases en daarom proberen we veel te delen op onze socials. Heb je de website helemaal bekeken? Of wil je liever sneller door ons werk heen scrollen? Check vooral onze socials!

@fraimworks
Fraimworks
Creative Branding Agency

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor je kunnen doen?

Onze experts helpen je graag verder!
Stel een vraag

Veelzijdig

WordProof Timestamp

Bull Renovatievloer

1 2 3 15
Bekijk meer cases
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram