0183 - 730469

Echte Zalm

De premium zalm die in ambachtelijke rookovens door middel van “slow smoking” wordt bereid – overal bezorgd.
Commercial
Plan adviesgesprek

Echte Zalm

Echte Zalm is meer dan een moot. Het is premium, ambachtelijk warm gerookte zalm uit een authentieke rokerij in Spakenburg. Het recept van deze culinaire beleving is gebaseerd op een eeuwenoud familierecept van eigenaar Michel Heinen (tevens eigenaar van vishandel Michel Heinen in Gorinchem). Echte Zalm is verkrijgbaar in vorm van pakketten – soms gecombineerd met complementerende wijn, whisky of servies – en online te bestellen. Ook is de premium zalm exclusief verkrijgbaar bij Vishandel Michel Heinen. Als dat niet het neusje van de zalm is…
Onze voordelen
Snel
Effectief
Creatief
Klaar voor de samenwerking?

Vraag aan ons

Naast zijn unieke smaak en hoge kwaliteit heeft Echte Zalm nóg een groot voordeel: de pakketten passen door je brievenbus. Dat is een pluspunt dat veel luxeproducten niet kunnen claimen. Echte Zalm is bovendien een bijzonder product. Het is exclusief zonder pretentieus te zijn. Het is een product voor iedereen, voor elke gelegenheid, waar je ook woont. De diepe rooksmaak is memorabel. Maar meer dan een voedselwaar is het een ware sfeermaker. Visspecialist Michel Heinen, oprichter van Echte Zalm, wilde deze unieke combinatie van goede eigenschappen dan ook terecht onderstrepen.

Onze aanpak

Het opzetten van een social media campagne was een logische volgende stap. Warme sfeerbeelden van de Echte Zalm pakketten en -gerechten, de rokerij in Spakenburg en het rookproces wekten een gevoel van familiariteit, transparantie en vertrouwdheid op. Het karakter van het product en de manier waarop het tot stand komt speelden belangrijke rollen in de campagne.

Soortgelijke warme sfeerbeelden kwamen fantastisch tot hun recht in de kerstvideo die we naast de campagne vervaardigden. Handig, luxe, lekker en buitengewoon: dat zijn de kernwoorden die Echte Zalm beschrijven. Die begrippen brachten we dan ook samen in een concept dat sterk gebruik maakte van storytelling en inspeelde op emotie. In de video ontmoet je een familie in wiens kerstperiode Echte Zalm een intieme rol speelt. Bekijk hem zelf!

Klaar voor de samenwerking?

Volg ons op de socials

Vanuit een strategie content bedenken en deze content verspreiden op de voor de doelgroep relevante kanalen: Fraimworks in een notendop! Hoe we dit doen en voor wie we dit doen, proberen we zo goed mogelijk uit te leggen op de website. Toch blijft alles wat we doen 'op maat', omdat we precies datgene doen wat jij nodig hebt. We zijn trots op onze klanten en onze cases en daarom proberen we veel te delen op onze socials. Heb je de website helemaal bekeken? Of wil je liever sneller door ons werk heen scrollen? Check vooral onze socials!

@fraimworks
Fraimworks
Creative Branding Agency

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor je kunnen doen?

Onze experts helpen je graag verder!
Stel een vraag

Veelzijdig

WordProof Timestamp

Bull Renovatievloer

1 2 3 15
Bekijk meer cases
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram