0183 - 730469

Gebo

Een website en webshop voor een internationaal bedrijf in de maritieme sector. Dat is smooth sailing.
Webdesign
E-commerce maatwerk
Webhosting en onderhoud
Plan adviesgesprek

Gebo Marine Glazing

Gebo Marine Glazing is marktleider op het gebied van scheepsbeglazing. Het bedrijf uit Almere levert wereldwijd dekluiken, toegangsdeuren, scheepsramen en windschermen aan de jacht- en scheepsbouw. Gebo is al meer dan 70 jaar een begrip in de Maritieme sector.
Onze voordelen
Fixed price
Full service
Lange termijn 
Klaar voor de samenwerking?

Een webshop voor 
Gebo Marine Glazing
  

Vraag aan ons

De opdrachtgever wilde haar website moderniseren en het design vernieuwen. Als producent met een wereldwijd dealernetwerk was er in ieder geval de wens om een op conversie gericht productportfolio te implementeren. Websitebezoekers moesten op basis van hun taalinstellingen de productbrochures in een voor hen relevante taal kunnen downloaden. Daarnaast moesten de producten online kunnen worden verkocht aan bezoekers uit landen waar geen dealer is. Verder moest de website meertalig worden.

Onze aanpak

Naar aanleiding van deze opdracht zijn we gestart met het vaststellen van de navigatiestructuur van de website. Het productportfolio van de opdrachtgever was hierbij leidend. Vervolgens hebben we een zoekwoordenonderzoek gedaan en relevante zoekwoorden gebruikt in de navigatiestructuur. 

Op basis van de navigatiestructuur en sitemap hebben we samen met de klant bepaald welk focuszoekwoord per pagina wordt gebruikt, welke ondersteunende zoekwoorden en welke synoniemen. Deze input wordt ook gebruikt door de tekstschrijver en de designer om SEO-vriendelijke teksten en afbeeldingen te produceren.

Aan de hand van een wireframe bepaalden we samen met de klant hoe de website en webshop moesten werken. De sitemap, de navigatiestructuur en wireframe zijn samen met de bestaande huisstijl gebruikt voor het webdesign. We bouwden de website en webshop  met WordPress CMS en Woocommerce.

Resultaat

Met de nieuwe website en webshop is de opdrachtgever in staat websitebezoekers sneller te converteren. De nieuwe website levert dan ook dagelijks meer offerteaanvragen op zonder dat hiervoor geadverteerd wordt. Daarnaast is de webshop beschikbaar voor die landen die geen dealers hebben. Zo geven we optimaal invulling aan e-commerce in combinatie met lokale dealers.
Klaar voor de samenwerking?

Volg ons op de socials

Vanuit een strategie content bedenken en deze content verspreiden op de voor de doelgroep relevante kanalen: Fraimworks in een notendop! Hoe we dit doen en voor wie we dit doen, proberen we zo goed mogelijk uit te leggen op de website. Toch blijft alles wat we doen 'op maat', omdat we precies datgene doen wat jij nodig hebt. We zijn trots op onze klanten en onze cases en daarom proberen we veel te delen op onze socials. Heb je de website helemaal bekeken? Of wil je liever sneller door ons werk heen scrollen? Check vooral onze socials!

@fraimworks
Fraimworks
Digital Branding Agency

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor je kunnen doen?

Onze experts helpen je graag verder!
Stel een vraag

Veelzijdig

WordProof Timestamp

Bull Renovatievloer

1 2 3 15
Bekijk meer cases
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram