0183 - 730469

Global Football Management

Steun en toeverlaat voor voetbalspelers en -clubs, met Academies gevestigd in zowel Europa als de Verenigde Staten.
Transfervideo's
Plan adviesgesprek

Global Football Management

Global Football Management is intermediair tussen voetballers en clubs in de professionele voetbalindustrie. Als vertegenwoordiger van professionele voetballers onderhandelt GFM onder andere over salarissen en contracten en geeft de voetbalmanager journalisten de mogelijkheid om interviews af te nemen bij profvoetballers.

Global Football Management heeft momenteel drie Academies in Europa – in Amsterdam, Londen en Portugal – en één in Florida. Van financieel management tot carrièreplanning, GFM heeft verstand van de markt en functioneert bovendien als vertrouwenspersoon voor actoren in de voetbalindustrie. Het hoofddoel van de voetbalmanager: jonge spelers over de hele wereld de kans geven zich als voetballer te ontwikkelen.

Onze voordelen
Snel
Effectief
Creatief
Klaar voor de samenwerking?

Vraag aan ons

Om beter in contact te blijven met hun publiek, ontstond bij GFM behoefte aan een sterkere aanwezigheid op social media. Geregeld heeft GFM aankondigingen over spelers die overgekocht worden, een gezondheidstest moeten ondergaan, een nieuw contact tekenen of bij een nieuwe club arriveren. GFM plaatst dus met regelmaat nieuwe berichten op social media. Korte op social media geënte video’s zouden meer impact hebben dan tekstuele berichtgeving en GFM’s aankondigingen de nodige kracht verlenen. Voor ons een bal voor open doel!

Onze aanpak

De voetballiefhebbers in ons team vonden deze opdracht natuurlijk fantastisch! Nou ja, de rest ook, maar dan eerder vanuit een professioneel oogpunt.

We maakten trainingsvideo’s over en transfervideo’s met verschillende bekende voetballers door het hele land. In de laatste categorie vallen onder andere onze video over Sam Beukema, die de Go Ahead Eagles verruilde voor AZ, en over Milan Fabrizio van Ewijk, die van ADO Den Haag naar sc Heerenveen verhuisde. Vanwege onze voorafgaande ervaring met sportopdrachten, zoals onze social media videocampagne voor F.C. Dordrecht (“Probeer het eens”), wisten we precies hoe we de video’s het beste distribueerden op social media om een zo breed mogelijk publiek te bereiken. We shot, and we scored!

Klaar voor de samenwerking?

Volg ons op de socials

Vanuit een strategie content bedenken en deze content verspreiden op de voor de doelgroep relevante kanalen: Fraimworks in een notendop! Hoe we dit doen en voor wie we dit doen, proberen we zo goed mogelijk uit te leggen op de website. Toch blijft alles wat we doen 'op maat', omdat we precies datgene doen wat jij nodig hebt. We zijn trots op onze klanten en onze cases en daarom proberen we veel te delen op onze socials. Heb je de website helemaal bekeken? Of wil je liever sneller door ons werk heen scrollen? Check vooral onze socials!

@fraimworks
Fraimworks
Creative Branding Agency

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor je kunnen doen?

Onze experts helpen je graag verder!
Stel een vraag

Veelzijdig

WordProof Timestamp

Bull Renovatievloer

1 2 3 15
Bekijk meer cases
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram