0183 - 730469

Gorkum TV

Een onmisbaar infotainment platform voor Gorinchem en omgeving. In beeld en geluid. 
Webdesign
Maatwerk vacaturebank
Scholen op de kaart module
Plan adviesgesprek

Gorkum TV

Gorkum TV is een nieuws- en entertainmentplatform voor inwoners van de gemeente Gorinchem. Aan de hand van videocontent worden inwoners van de gemeente Gorinchem in beeld en geluid geïnformeerd over ‘alles’ wat er speelt in hun Gorinchem.

De beschikbare videocontent is ingedeeld in verschillende thema’s als: nieuws, evenementen, ondernemen, lifestyle en sport. Daarnaast zijn er meerdere tv-programma’s. Een programma bestaat uit een serie video’s over een bepaald onderwerp.

Onze voordelen
Fixed price
Full service
Maatwerk
Klaar voor de samenwerking?

Een video on demand platform  

De uitdaging

Gorkum TV wilde een video on demand platform met een Netflix achtige look & feel, waarmee videocontent eenvoudig was te beheren. Daarnaast moesten er diensten kunnen worden aangeboden als een vacaturebank en een opvang- en onderwijsgids. Beide diensten moesten met Google Maps worden geïntegreerd zodat zowel werklocaties als schoollocaties op de kaart konden worden getoond.

Onze aanpak

Voordat we begonnen met de bouw van de website, waren we gestart met de user experience vast te leggen. Hoe moet het platform gaan werken voor zowel de gebruiker als de beheerder? Deze user experience hebben we vervolgens vastgelegd in een interactief wireframe, zodat de klant direct kon ervaren hoe de website zou gaan werken, zonder dat er regel code was geschreven.
Na een akkoord op het wireframe, waarin was vastgelegd hoe de website zou gaan werken, zijn we gestart met het design. 

Een zoekwoordenonderzoek, de huisstijl, het gebruik van de website en inspiratiesessies werden gebruikt als input voor het design. Allereerst werd de homepage ontwikkeld, vervolgens de volledige desktopversie en daarna de mobiele versie. Tussendoor werd om feedback gevraagd, geredigeerd om pas na een akkoord, een volgende fase in het design in te gaan.

Op basis van het wireframe en het design werd gestart met de realisatie van de website, waarbij design, functionaliteit en SEO optimalisatie werden gekoppeld aan het WordPress CMS. Na acceptatietesten werd de website voorbereid voor de livegang.

Resultaat

Het resultaat is een mobiel vriendelijk video on demand platform voor de inwoners van Gorinchem. Een strakke gebruikerservaring van relevante video content ingedeeld in logische thema’s. Elk thema voorzien van een eigen kleur. Dit in combinatie met een eigen regionale vacaturebank waar werkgevers tegen betaling een vacature kunnen plaatsen en werkzoekenden zich kunnen inschrijven voor een vacaturealert. Verder is er een onderwijs module waarmee opvang -en onderwijs locaties toegevoegd kunnen worden om vervolgens op een logische manier gepresenteerd te worden in de online opvang en onderwijsgids. Alle locaties kunnen in zowel lijstvorm als op de kaart worden getoond.
Klaar voor de samenwerking?

Volg ons op de socials

Vanuit een strategie content bedenken en deze content verspreiden op de voor de doelgroep relevante kanalen: Fraimworks in een notendop! Hoe we dit doen en voor wie we dit doen, proberen we zo goed mogelijk uit te leggen op de website. Toch blijft alles wat we doen 'op maat', omdat we precies datgene doen wat jij nodig hebt. We zijn trots op onze klanten en onze cases en daarom proberen we veel te delen op onze socials. Heb je de website helemaal bekeken? Of wil je liever sneller door ons werk heen scrollen? Check vooral onze socials!

@fraimworks
Fraimworks
Digital Branding Agency

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor je kunnen doen?

Onze experts helpen je graag verder!
Stel een vraag

Veelzijdig

WordProof Timestamp

Bull Renovatievloer

1 2 3 15
Bekijk meer cases
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram