0183 - 730469

Gusta

Gusta: “it’s part of our DNA to celebrate every day”. Meer dan alleen producten verkoopt Gusta een levensstijl.
Aftermovie
Plan adviesgesprek

Gusta

Gusta is een lifestylebedrijf in Zeeland dat woon- en tuinbenodigdheden verkoopt: denk aan keukenapparatuur, tafelgerei, woonaccessoires en interieurparfum. Pastamachine? Gusta. Vogelhuisje? Gusta! Het motto van het bedrijf, dat vaak in dezelfde adem wordt uitgesproken als de naam, is “celebrate the day”. Dat sluit aan bij de woorden waarmee het bedrijf zichzelf beschrijft: ze zijn “jong, stoer en warmbloedig”. Het vieren van elke dag staat geschreven in het DNA van het bedrijf.

Onder invloed van Scandinavische en Mediterrane culturen verkoopt Gusta voornamelijk een vurige levensstijl. Leef, vier het leven – en doe het met gusto (‘smaak’)… en met Gusta.

Onze voordelen
Snel
Effectief
Creatief
Klaar voor de samenwerking?

Vraag aan ons

Om zijn ideologie uit te dragen organiseerde de uitgebreide woonwinkel in Zeeland een grootse BBQ voor de échte levensgenieters. Met professionele chefs – en dus heerlijke maaltijden – en het Scandinavische concept van ‘feeka’ – “a moment to slow down and appreciate the good things in life” – als uitgangspunten kon het bijna niet misgaan. En dat ging het ook niet.
Volop heerlijke, vers bereide drankjes en goede gesprekken onder de warme zon. Klinkt allemaal fantastisch, maar wat was onze rol? Het vastleggen van deze bijzondere carpe diem samenkomst, natuurlijk! Wij werden zeer welwillend ingeschakeld voor de productie van een aftermovie.

Onze aanpak

Denk aan het goede leven. Waar denk je dan aan? Veel mensen zullen denken aan vrolijke, lachende mensen, samen heerlijk eten aan lange tafels, de verfrissende drankjes die maar blijven komen. De gemoedelijke, rokerige geur van een goede BBQ, de warme zon op je huid. Fijne muziek, half-dansende mensen met rozige wangen onder zachte verlichting. Dat is precies wat de BBQ van Gusta inhield.
De aftermovie die we voor het lifestylebedrijf maakten belichaamt Gusta. Geen voice-over of andere gesproken tekst was nodig, want de beelden spreken voor zich. En als de beelden voor zich spreken, heb je een doeltreffende video te pakken. De dag is geplukt, de aftermovie gelukt.

Resultaat

Bekijk het resultaat in de bovenstaande video.
Klaar voor de samenwerking?

Volg ons op de socials

Vanuit een strategie content bedenken en deze content verspreiden op de voor de doelgroep relevante kanalen: Fraimworks in een notendop! Hoe we dit doen en voor wie we dit doen, proberen we zo goed mogelijk uit te leggen op de website. Toch blijft alles wat we doen 'op maat', omdat we precies datgene doen wat jij nodig hebt. We zijn trots op onze klanten en onze cases en daarom proberen we veel te delen op onze socials. Heb je de website helemaal bekeken? Of wil je liever sneller door ons werk heen scrollen? Check vooral onze socials!

@fraimworks
Fraimworks
Creative Branding Agency

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor je kunnen doen?

Onze experts helpen je graag verder!
Stel een vraag

Veelzijdig

WordProof Timestamp

Bull Renovatievloer

1 2 3 15
Bekijk meer cases
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram