0183 - 730469

Leuk! Makelaars

Thuiskomen is Leuk!
Bedrijfsfilm
Plan adviesgesprek

Leuk! Makelaars

Leuk! maakt het kopen van een nieuw huis vooral… leuk! Het trendy makelaarsbedrijf in Gorinchem investeert in oprechte belangstelling en openheid in plaats van de drukte en ‘gekte’ van de huidige woningmarkt. Een nieuw thuis vinden moet zonder uitzondering een positieve ervaring zijn in je leven. Een periode van overgang waarin je vooral je verhaal wil delen: waar ben je geweest, waar wil je naartoe? Leuk! luistert met aandacht.
Onze voordelen
Snel
Effectief
Creatief
Klaar voor de samenwerking?

Vraag aan ons

Met een onderscheidende video wilde Leuk! laten zien wie ze zijn. De focus moest daarbij liggen op hun eigenschappen, niet hun dienstenaanbod. De sterke eigenschappen van Leuk! maken immers dat het bedrijf zich differentieert van andere makelaars.

Het was belangrijk dat de video een warme en huiselijke sfeer zou creëren, aangezien die sfeer het kantoor kenmerkt. Elke potentiële klant moet zich direct thuis voelen. Het kantoor moet net zo sterk aanvoelen als een thuis als het nieuwe huis dat Leuk! voor de klant gaat vinden.

Onze aanpak

De medewerkers van Leuk! spelen in de bedrijfsfilm de hoofdrol – maar eigenlijk hoeven ze niet echt te ‘spelen’. De authenticiteit van hun interacties maakt de video. We volgen de personeelsleden van hun eigen thuis naar hun andere thuis, namelijk het kantoor van Leuk!

Met beelden van de omgeving van het kantoor geven we de kijker subtiel mee waar in Gorinchem het kantoor gevestigd is. In het kantoor zetten de mensen van Leuk! een kopje koffie, snijden ze een stukje gebak aan en zetten ze de gezelligheid tussen collega’s onderling een graadje hoger. De verschijning van elke medewerker gaat gepaard met een tekstblokje met hun naam en functie, zodat de kijker toch nog een idee krijgt van het precieze dienstenpakket van Leuk!

Naast de warme bedrijfsfilm maakten we voor Leuk! ook een websitebanner en diverse snippets voor social media.

Resultaat

Bekijk het resultaat hierboven!
Klaar voor de samenwerking?

Volg ons op de socials

Vanuit een strategie content bedenken en deze content verspreiden op de voor de doelgroep relevante kanalen: Fraimworks in een notendop! Hoe we dit doen en voor wie we dit doen, proberen we zo goed mogelijk uit te leggen op de website. Toch blijft alles wat we doen 'op maat', omdat we precies datgene doen wat jij nodig hebt. We zijn trots op onze klanten en onze cases en daarom proberen we veel te delen op onze socials. Heb je de website helemaal bekeken? Of wil je liever sneller door ons werk heen scrollen? Check vooral onze socials!

@fraimworks
Fraimworks
Creative Branding Agency

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor je kunnen doen?

Onze experts helpen je graag verder!
Stel een vraag

Veelzijdig

WordProof Timestamp

Bull Renovatievloer

1 2 3 15
Bekijk meer cases
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram