0183 - 730469

LEV Lokaal

Vers, lokaal, afgestemd op het seizoen. Groente, fruit, vlees of vis dat de kortste weg aflegt van plek van herkomst naar jouw voordeur.
Brand film
Plan adviesgesprek

LEV Lokaal

Vanaf het begin onorthodox: LEV Lokaal ging tijdens de coronatijd niet zoals andere ondernemers ten onder, maar werd juist opgericht in deze periode van quarantaines en maatregelen. Op soortgelijke wijze als op nationaal georiënteerde bedrijven als HelloFresh speelt het bedrijfsplan van LEV in op ‘het thuiszitten’.

In tegenstelling tot nationaal georiënteerde bedrijven verkoopt LEV Lokaal echter uitsluitend lokale producten en bezorgt deze tot aan je deurmat. Zuivelproducten, brood en groente vliegen in korte tijd de plaatselijke boerderij af en jouw keuken in. De biologische, duurzame en bovenal kakelverse voedselproducten maakten vanaf het eerste moment onderdeel uit van een bedrijfsplan dat wel moest floreren!

Onze voordelen
Snel
Effectief
Creatief
Klaar voor de samenwerking?

Vraag aan ons

Waar heeft LEV Lokaal ons dan voor nodig? Nou, niet om boter, kaas en eieren te spelen. Om die producten aan de man te brengen, natuurlijk!

Een bedrijfsfilm betrof dé manier om de relevante doelgroep inzicht te geven in de herkomst van de verse, duurzame producten. Het primaire doel van de video was dus om het lokale publiek te informeren over het scala aan voordelen dat LEV Lokaal te bieden heeft. De verwerving van nieuwe klandizie zou dan niet ver meer te zoeken zijn.

Onze aanpak

De video legt de nadruk op de eerlijke, lokale productie van het voedsel dat LEV in pakketvorm aanbiedt. Ook het ambachtelijke productieproces van producten als brood wordt uiteengezet. “Door het afleggen van de zo kortst mogelijke weg”, zoals de voice-over verhaalt, is het bestelde pakket niet alleen zo vers mogelijk, maar ook voordelig voor het milieu. Daarnaast steun je lokale ondernemers wanneer je een pakket bestelt. En laten we eerlijk zijn: het persoonlijke gemak van die bezorging onderschatten we ook niet!

Al deze voordelen zetten we in de brandfilm in de spotlight. We filmden in de natuurlijke habitat van LEV Lokaal: gewoon in de boerderij en in het dorp. En dát is het hele eiereneten!

Klaar voor de samenwerking?

Volg ons op de socials

Vanuit een strategie content bedenken en deze content verspreiden op de voor de doelgroep relevante kanalen: Fraimworks in een notendop! Hoe we dit doen en voor wie we dit doen, proberen we zo goed mogelijk uit te leggen op de website. Toch blijft alles wat we doen 'op maat', omdat we precies datgene doen wat jij nodig hebt. We zijn trots op onze klanten en onze cases en daarom proberen we veel te delen op onze socials. Heb je de website helemaal bekeken? Of wil je liever sneller door ons werk heen scrollen? Check vooral onze socials!

@fraimworks
Fraimworks
Creative Branding Agency

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor je kunnen doen?

Onze experts helpen je graag verder!
Stel een vraag

Veelzijdig

WordProof Timestamp

Bull Renovatievloer

1 2 3 15
Bekijk meer cases
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram