0183 - 730469

Moon Lijfpraktijk

Mentale en fysieke blokkades zijn verleden tijd, als het aan de massagetherapie, healing en coaching van Moon Lijfpraktijk ligt.
Fotografie
Website
Plan adviesgesprek

Moon Lijfpraktijk

Moon Lijfpraktijk schenkt haar cliënten een unieke, holistische combinatie van fysieke en geestelijke revalidatieprocessen. Eigenaresse Monique ontving zowel een diploma voor sportmassage aan de Hogeschool, als een diploma sjamanistische healing na een driejarige opleiding. “Dit voelde als thuiskomen,” schrijft ze op haar website. Tegenwoordig verhelpt ze allerlei klachten van cliënten vanuit haar Lijfpraktijk en laat ze levensenergie weer stromen. Voor het verhelpen van zowel fysieke als emotionele klachten zit je dus goed bij Moon!
Onze voordelen
Snel
Effectief
Creatief
Klaar voor de samenwerking?

Vraag aan ons

De coronacrisis raakte veel ondernemers hard en Monique ondervond als beoefenaar van een contactberoep veel schade. Moon Lijfpraktijk was ertoe veroordeeld een tijdlang dicht te gaan. Toen de deuren na een lastige coronaperiode weer open mochten, bleek het een uitdaging de draad weer op te pakken.

Daarom ontstond de behoefte een engagerende en kenmerkende website te ontwerpen en bouwen voor Moon Lijfpraktijk. Mooie foto’s, passende teksten, en het liefst ook nog aanwezigheid op social media platforms zouden de praktijk nieuw leven inblazen. Samengevat wenste Monique haar bedrijf te rebranden en een echte online aanwezigheid – of aura – te creëren… vol positieve energie!

Het was belangrijk dat we haar fysieke en mentale healing evenveel onderstreepten. Monique geeft bijvoorbeeld zowel fysieke sportmassages als energetische massages in de traditie van sjamanistische healing. Die aandacht voor de twee aspecten van de mens vormt de holistische benadering die in Moon Lijfpraktijk centraal staat.

Onze aanpak

Geïnspireerd door Monique’s wensen zetten we onze ontwerpers aan het werk. Zij vertrokken vanuit de persoonlijkheid en rustgevende ‘aura’ van de Lijfpraktijk. Blijf je dichtbij de essentie van een bedrijf, dan zal de layout van de website die essentie woordloos en direct naar een bezoeker communiceren. Met veel groen en floraprintjes lieten we zien: dit bedrijf staat dichtbij de natuur, dichtbij een oergevoel, dichtbij het binnenste van de mens in elke zin van het woord.

De social media campagne had een soortgelijk doel. Door middel van foto’s, video’s en captions onderstrepen we Monique’s sprankelende persoonlijkheid en tonen we de verschillende diensten die zij biedt. Fysiek en mentaal welzijn kunnen elkaar complementeren. Daarom beklemtonen we de massage-, healing- en coaching services die Monique inmiddels feilloos meester is.

Wij leverden de volledige social media campagne aan. Monique koos ervoor om de content vervolgens zelf op social media te posten. Hoewel we het bij Fraimworks graag voor je doen, is deze constructie dus ook goed mogelijk, indien gewenst.

Klaar voor de samenwerking?

Volg ons op de socials

Vanuit een strategie content bedenken en deze content verspreiden op de voor de doelgroep relevante kanalen: Fraimworks in een notendop! Hoe we dit doen en voor wie we dit doen, proberen we zo goed mogelijk uit te leggen op de website. Toch blijft alles wat we doen 'op maat', omdat we precies datgene doen wat jij nodig hebt. We zijn trots op onze klanten en onze cases en daarom proberen we veel te delen op onze socials. Heb je de website helemaal bekeken? Of wil je liever sneller door ons werk heen scrollen? Check vooral onze socials!

@fraimworks
Fraimworks
Creative Branding Agency

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor je kunnen doen?

Onze experts helpen je graag verder!
Stel een vraag

Veelzijdig

WordProof Timestamp

Bull Renovatievloer

1 2 3 15
Bekijk meer cases
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram