0183 - 730469

Top1Toys

Gorinchem verdiende een speelgoedwinkel! En nu hééft Gorinchem een speelgoedwinkel.
Crowdfunding commercial 
Plan adviesgesprek

Wie zijn Top1Toys?

Top1Toys is een speelgoedwinkelketen met meerdere vestigingen in Nederland. De keten is het resultaat van de samenvoeging van Wigwam en Speelboom. De kleurrijke huisstijl van de speelgoedwinkels vinden we ook terug in Gorinchem, niet ver van ons Fraimworks kantoor in Arkel. Deze vestiging is nieuw, en was na de verdwijning van de laatste speelgoedwinkel in 2019 – een Intertoys – een welkome aanvulling. Maar voor niets gaat de zon op. De winkel moest wel gefinancierd worden.
Onze voordelen
Snel
Effectief
Creatief
Klaar voor de samenwerking?

Vraag aan ons

Een crowdfunding video was dan ook precies wat deze vestiging van ons verlangde. Nu Gorinchem weer een speelgoedwinkel kreeg, was het niet moeilijk een herkenbaar verhaal te schrijven. Veel mensen hebben wel eens een cadeautje nodig voor een kinderverjaardag. Dat geldt al helemaal voor ouders en grootouders! Een video die gebruikmaakte van verhaalelementen zou de winkel helpen zijn doel – belangstelling wekken voor de speelgoedwinkel en sponsors aantrekken – te behalen.

Onze aanpak

Wat is er innemender dan een opa die een cadeautje nodig heeft voor zijn kleindochter? Hij ziet haar foto staan op zijn bijzettafeltje, leest haar naam op de verjaardagskalender… maar kan dwalend door Gorinchem geen speelgoedwinkel meer vinden! Maar goed ook dat de folder van het gloednieuwe pand van Top1Toys al gauw door de brievenbus valt.

Deze warme crowdfunding video herinnerde Gorkummers aan het belang van een echte speelgoedwinkel. Een winkel waar je kunt zien, voelen en beleven. En succes had het. Tegenwoordig is de Top1Toys in Gorinchem al lange tijd open voor iedereen!
Klaar voor de samenwerking?

Volg ons op de socials

Vanuit een strategie content bedenken en deze content verspreiden op de voor de doelgroep relevante kanalen: Fraimworks in een notendop! Hoe we dit doen en voor wie we dit doen, proberen we zo goed mogelijk uit te leggen op de website. Toch blijft alles wat we doen 'op maat', omdat we precies datgene doen wat jij nodig hebt. We zijn trots op onze klanten en onze cases en daarom proberen we veel te delen op onze socials. Heb je de website helemaal bekeken? Of wil je liever sneller door ons werk heen scrollen? Check vooral onze socials!

@fraimworks
Fraimworks
Creative Branding Agency

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor je kunnen doen?

Onze experts helpen je graag verder!
Stel een vraag

Veelzijdig

WordProof Timestamp

Bull Renovatievloer

1 2 3 15
Bekijk meer cases
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram