0183 - 730469

Van Roon

Het werk van een spoorkraanmachinist op een spannende manier representeren zonder valse beloftes te doen. Laat dat maar aan ons over.
Vacaturevideo's
Plan adviesgesprek

Over Van Roon

Van Roon is een veelzijdige aannemer met een uitstekende staat van dienst op diverse terreinen. Of het nu gaat om kleinschalig werk zoals het vervangen van een huisaansluiting op het riool of het vervangen van 10 kilometer bevestigingsmiddelen voor het spoor, de mannen van Van Roon doen het voor je.
Onze voordelen
Snel
Effectief
Creatief
Klaar voor de samenwerking?

Vraag aan ons

De uitbreiding van het klantbestand is voor Van Roon momenteel geen primaire beweegreden. De grootste uitdaging voor Van Roon is het vinden van voldoende geschikte mensen om het werk uit te voeren. Het bedrijf kampt met name met een tekort aan spoorkraanmachinisten, simpelweg omdat die beroepsgroep in de regio klein blijkt. Om toch een machinist – of iemand met de potentie om een goede spoorkraanmachinist te worden – te vinden, vroeg Van Roon ons om ‘iets met online marketing te doen’.

Onze aanpak

Een tof concept bedenken, een video produceren en deze verspreiden via relevante kanalen: dat was de aanpak voor Van Roon. We hebben een format bedacht waarin de functie van spoorkraanmachinist in verschillende video’s naar voren komt, gecombineerd met een aantal pluspunten die horen bij werken bij Van Roon. Denk hierbij aan teamgevoel, materiaal en gezelligheid na afloop. We presenteerden het werk van de spoorkraanmachinist als spectaculair en interessant, zonder valse beloftes te doen; er moet immers gewoon hard gewerkt worden.

Resultaat

We maakten een zestal video’s die inmiddels zijn verspreid op social media en via recruitmentbureaus. De video’s linken naar de website, waar de vacatures op te vinden zijn. Inmiddels heeft Van Roon al verschillende sollicitanten op gesprek gehad, maar de zoektocht is op dit moment nog gaande.
Klaar voor de samenwerking?

Volg ons op de socials

Vanuit een strategie content bedenken en deze content verspreiden op de voor de doelgroep relevante kanalen: Fraimworks in een notendop! Hoe we dit doen en voor wie we dit doen, proberen we zo goed mogelijk uit te leggen op de website. Toch blijft alles wat we doen 'op maat', omdat we precies datgene doen wat jij nodig hebt. We zijn trots op onze klanten en onze cases en daarom proberen we veel te delen op onze socials. Heb je de website helemaal bekeken? Of wil je liever sneller door ons werk heen scrollen? Check vooral onze socials!

@fraimworks
Fraimworks
Creative Branding Agency

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor je kunnen doen?

Onze experts helpen je graag verder!
Stel een vraag

Veelzijdig

WordProof Timestamp

Bull Renovatievloer

1 2 3 15
Bekijk meer cases
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram