0183 - 730469

Visspecialist 
Michel Heinen

Visspecialist Michel Heinen ontvangt dagelijks verse vis vanuit Spakenburg. “Met liefde geregeld.”
Social media beheer
Plan adviesgesprek

Visspecialist Michel Heinen

Michel Heinen is een bruisende viswinkel in Gorinchem – in het hart van winkelcentrum Hoog Dalem. Verzorgt Fraimworks de social media platforms voor het winkelcentrum ook als collectief, de individuele socials van Michel Heinen verdienen net zoveel toewijding! Over de toonbank van de bevlogen visspecialist vliegt de verse vis elke dag als warme broodjes. Eigenaar Michel Heinen heeft al ruim veertig jaar ervaring als vishandelaar. Na het openen van zijn eigen viswinkel in Gorinchem is zijn passie voor delicatessen van de zee alleen maar gegroeid. En die devotie proef je, want het assortiment van de viswinkel wordt elke dag aangevuld met verse vis uit Spakenburg!
Onze voordelen
Snel
Effectief
Creatief
Klaar voor de samenwerking?

Vraag aan ons

Niet elke dag krijgen we een opdracht van één van de leukste visspecialisten in de omgeving Gorinchem. Michel Heinen besloot wijselijk dat de opening van zijn winkel goed gepaard zou gaan met een extra dosis lokale bekendheid. Elke mogelijke klant in de omgeving mocht weten dat Michel Heinen visproducten van hoge kwaliteit van de hand doet voor een zacht prijsje. Net als Echte Zalm, een tweede onderneming van dezelfde eigenaar waarvoor we ook content produceren, is de viswinkel er voor iedereen. En om er voor iedereen te zijn heb je een vers en gevarieerd aanbod nodig van goede kwaliteit voor een lage prijs!

Later kwam een tweede doel van de campagne op tafel: de verwerving van nieuw personeel. Ook daar draaien we onze hand niet voor om.

Onze aanpak

Inmiddels beheren we de socials van Michel Heinen al een lange tijd. Wanneer je dezelfde pagina lange tijd beheert, wordt de diversiteit van je posts steeds zwaarwegender. Daarom komen we geregeld op de proppen met nieuwe ideeën voor video’s. Denk aan een korte video over de bereiding van een gerecht, of een kijkje in de winkel of achter de schermen. Op deze manier houden we het publiek van Michel Heinen geboeid en betrokken bij de viswinkel in Gorinchem.

Daarnaast maakten we diverse vacaturevideo’s en schreven we posts over de winkel en collegiale winkelmedewerkers om nieuw personeel te werven. Dat is het mooie van social media als marketing platform: de nieuwste posts kunnen op elk moment worden aangepast aan de actuele behoeften van een bedrijf!

Naast de productie en publicatie van video-, foto- en tekstuele content ontwerpen we ook voor de viswinkel. Onze design artists ontwierpen de stoepborden – waarop de dagaanbiedingen worden geschreven – in de huisstijl. Een blikvanger met de vangst van de dag: welke voorbijganger merkt dat nu niet op?

Klaar voor de samenwerking?

Volg ons op de socials

Vanuit een strategie content bedenken en deze content verspreiden op de voor de doelgroep relevante kanalen: Fraimworks in een notendop! Hoe we dit doen en voor wie we dit doen, proberen we zo goed mogelijk uit te leggen op de website. Toch blijft alles wat we doen 'op maat', omdat we precies datgene doen wat jij nodig hebt. We zijn trots op onze klanten en onze cases en daarom proberen we veel te delen op onze socials. Heb je de website helemaal bekeken? Of wil je liever sneller door ons werk heen scrollen? Check vooral onze socials!

@fraimworks
Fraimworks
Creative Branding Agency

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor je kunnen doen?

Onze experts helpen je graag verder!
Stel een vraag

Veelzijdig

WordProof Timestamp

Bull Renovatievloer

1 2 3 15
Bekijk meer cases
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram