0183 - 730469

Vroegh Installatietechniek

Vroegh is de verbindende schakel: tussen installatietechniek en duurzaamheid en tussen haar eigen vakmensen onderling.
Bedrijfsfilm
Plan adviesgesprek

Vroegh Installatietechniek

Het traditionele familiebedrijf Vroegh Installatietechniek heeft ruim 20 jaar ervaring met alle soorten installatietechniek. De totaalinstallateur focust zich steeds meer op duurzame installaties binnen elektra en loodgieterswerk. Vroegh opereert in een straal van 50 km rond Gorinchem en geeft ook graag bruikbare adviezen over verduurzaming. Daarnaast is de sfeer op de werkvloer uitstekend. Het bedrijf noemt zich dan ook met recht de “verbindende schakel” – tussen de bouw en duurzaamheid, maar ook tussen haar eigen personeelsleden onderling.
Onze voordelen
Snel
Effectief
Creatief
Klaar voor de samenwerking?

Vraag aan ons

Vroegh Installatietechniek had meerdere doelen voor ogen. Het installatiebedrijf wilde zich online graag beter profileren, haar bedrijfskarakter duidelijk expliceren én ondertussen ook meer personeel proberen te werven. Met een krachtige video die Vroegh online kan delen konden wij deze klant ondersteunen in het behalen van deze drie doelen.

Onze aanpak

We pakten dit project tactisch aan. Hoewel de video een bedrijfsfilm werd – en dus duidelijk moest uitdrukken wie de drijvende krachten achter Vroegh Installatietechniek zijn en wat zij doen – moest deze ook een wervende functie hebben. Daarom voegden we naast de algemene bezigheden (die vergezeld gingen van energieke muziek) ook een stukje employer branding toe.

Employer branding houdt doorgaans in dat we de fijne werksfeer en andere voordelen van een werkgever onderstrepen. In deze brandfilm laten we dan ook zien dat de personeelsleden van Vroegh samen plezier hebben in hun werk en aan het einde van de dag tijdens een gemoedelijke bedrijfsborrel stoom afblazen. Kortom: we laten niet alleen aan potentiële klanten zien dat Vroegh een sociaal bedrijf is, maar ook aan potentiële werknemers.

Resultaat

Bekijk het resultaat hierboven!
Klaar voor de samenwerking?

Volg ons op de socials

Vanuit een strategie content bedenken en deze content verspreiden op de voor de doelgroep relevante kanalen: Fraimworks in een notendop! Hoe we dit doen en voor wie we dit doen, proberen we zo goed mogelijk uit te leggen op de website. Toch blijft alles wat we doen 'op maat', omdat we precies datgene doen wat jij nodig hebt. We zijn trots op onze klanten en onze cases en daarom proberen we veel te delen op onze socials. Heb je de website helemaal bekeken? Of wil je liever sneller door ons werk heen scrollen? Check vooral onze socials!

@fraimworks
Fraimworks
Creative Branding Agency

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor je kunnen doen?

Onze experts helpen je graag verder!
Stel een vraag

Veelzijdig

WordProof Timestamp

Bull Renovatievloer

1 2 3 15
Bekijk meer cases
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram