0183 - 730469

Winkelcentrum 
Hoog Dalem

Wat je ook nodig hebt, hoge kans dat je het in Hoog Dalem kunt vinden. Diversiteit, inclusiviteit en exclusiviteit op één locatie.
Social media beheer
Plan adviesgesprek

Winkelcentrum Hoog Dalem

Winkelcentrum Hoog Dalem in Gorinchem is het nieuwste winkelcentrum in de regio. Het impliciete motto van het centrum lijkt te zijn: voor elk wat wils! Met twee supermarkten, meerdere delicatessenzaken, cosmeticawinkels, een opticien, volop lunchgelegenheden en meer heeft Hoog Dalem een grote diversiteit aan winkels. Het winkelcentrum heeft een gunstige ligging en is verrijkt met veel omringende parkeergelegenheden. Het bestuur van Hoog Dalem wordt versterkt door onder andere Robbert Koster van Jimmy Coffee en Michel Heinen van de gelijknamige viswinkel. Zij zijn beide gevestigd in het levendige en diverse Hoog Dalem.
Onze voordelen
Snel
Effectief
Creatief
Klaar voor de samenwerking?

Vraag aan ons

Winkelcentrum Hoog Dalem is een bedrijvige omgeving met veel offline advertenties in de vorm van signing. Als collectief streefde het echter naar een verbeterde online aanwezigheid. Tegenwoordig helemaal geen slecht idee, vinden wij. Het merendeel van de winkeliers nam dan ook graag deel aan een social media-initiatief. Er was voldoende animo om op online platforms meer aandacht te vragen voor alle relevante aspecten van participerende winkels, zoals het algemene productenaanbod, veranderingen in het assortiment, speciale acties en andere actualiteiten. Doordat de winkels van uiteenlopende aard zijn, heeft Hoog Dalem het potentieel een even divers publiek aan te trekken. Wij wisten meteen hoe we dat voor elkaar zouden krijgen.

Onze aanpak

In de zomer van 2021 werd het contact gelegd tussen de winkeliers van Hoog Dalem en ons. We schoven met hen aan tafel, boden een luisterend oor en deden suggesties. Uiteindelijk spraken we af dat wij voor de rest van het jaar 2021 zowel video- als fotocontent zouden produceren en schatten de ideale postfrequentie daarbij in op vijf keer per week. Elke post zou uiteraard worden voorzien van een korte tekstuele caption. Samen kozen we voor de platforms Instagram en Facebook. De visuele én vrij informele aard van beide platforms achtten beide partijen geschikt om effectief contact te leggen met (potentiële) klanten uit de regio.

Tegenwoordig trekken onze cameramannen er op periodieke basis op uit om nieuw video- en fotomateriaal vast te leggen voor de socials van winkelcentrum Hoog Dalem. De variëteit aan winkels stelt ons in de gelegenheid om veelzijdige en gevarieerde content te produceren en te delen met zowel bestaand als potentieel winkelpubliek.

Resultaat

Deze volledige ontzorging van de winkeliers op het gebied van social media maakt dat zij zich fulltime kunnen concentreren op hun zaak. Die nauwe betrokkenheid zorgt op haar beurt weer voor fantastische winkels: en fantastische winkels vertalen zich naar fantastische online content! Daarmee toont de samenwerking tussen winkeliers als die van Hoog Dalem en Fraimworks zich bijzonder vruchtbaar.

Als gevolg van deze samenwerking is de online zichtbaarheid van de participerende winkels van Hoog Dalem aanzienlijk verbeterd. Het gebruik van professioneel beeld- en tekstmateriaal heeft daarnaast gezorgd voor een kwalitatieve verhoging van de content die die zichtbaarheid bewerkstelligt. Wij zijn trots op onze regelmatige en levendige posts op de socials van het winkelcentrum, die vijf dagen per week terugkeren om het contact tussen winkelier en klant te vernieuwen en versterken.
Klaar voor de samenwerking?

Volg ons op de socials

Vanuit een strategie content bedenken en deze content verspreiden op de voor de doelgroep relevante kanalen: Fraimworks in een notendop! Hoe we dit doen en voor wie we dit doen, proberen we zo goed mogelijk uit te leggen op de website. Toch blijft alles wat we doen 'op maat', omdat we precies datgene doen wat jij nodig hebt. We zijn trots op onze klanten en onze cases en daarom proberen we veel te delen op onze socials. Heb je de website helemaal bekeken? Of wil je liever sneller door ons werk heen scrollen? Check vooral onze socials!

@fraimworks
Fraimworks
Creative Branding Agency

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor je kunnen doen?

Onze experts helpen je graag verder!
Stel een vraag

Veelzijdig

WordProof Timestamp

Bull Renovatievloer

1 2 3 15
Bekijk meer cases
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram