0183 - 730469

Zillig Elektrotechiek

Professioneel webdesign voor experts in elektrotechniek
Webdesign
Contentcreatie
Webhosting en onderhoud
Plan adviesgesprek

Zillig Elektrotechniek

Zillig Elektrotechniek uit Gorinchem levert services op het gebied van elektrotechniek in de breedste zin van het woord. Van elektrotechnische installaties tot aan de keuring van elektrisch gereedschap. Een allround bedrijf dat klantgericht werkt en staat voor kwaliteit.
Onze voordelen
Fixed price
Full service
Lange termijn 
Klaar voor de samenwerking?

Een bedrijfswebsite voor Zillig Elektrotechniek

Wat kunnen we voor jou betekenen? Dat hangt af van wat je zoekt! We werken altijd op maat. We kijken samen met jou naar welke online behoefte er is. Wie is de doelgroep, hoe zoeken ze online en wat voor een website is daarvoor nodig. Wanneer we een website maken willen we weten waarom we dat precies doen, voor welke doelgroep en hoe we deze kunnen overtuigen een aanvraag te doen of contact op te nemen. Dan is een website laten maken niet alleen genoeg. Dan heb je een partner nodig die wilt meedenken over jouw strategie, de benodigde content en welke online marketing nodig is.

Vraag aan ons

Het bedrijf had nog geen eigen website, maar maakte gebruik van de website van een bestaande branchegenoot om zich online te kunnen profileren. Dit gaf een verkeerd beeld van wie het bedrijf is en waar ze voor staat. Zillig Elektrotechniek wilde haar eigen identiteit ook online laten zien en daarnaast haar uitgebreide dienstenaanbod duidelijk presenteren. Zillig heeft aan Fraimworks de opdracht gegund om de website te maken.

Onze aanpak

Op basis van het portfolio is gestart met een zoekwoordenonderzoek dat omgezet is naar een sitemap en navigatiestructuur. Deze input is gebruikt voor de ontwerpfase van het wireframe, waarmee de klant de globale werking van de website kon ervaren, zonder dat hiervoor al een webdesign was. Het zoekwoordenonderzoek, navigatiestructuur, wireframe en de bestaande huisstijlen zijn vervolgens als basis gebruikt voor het webdesign. Met het ontwerpen van de website is rekening gehouden met het brede aanbod op het gebied van Elektrotechniek en hoe die eenvoudig aan de websitebezoeker te presenteren. Wij hebben ook de webteksten geschreven en de fotografie verzorgd.

Resultaat

De website van Zillig Elektrotechniek vertegenwoordigt nu hun online identiteit en presenteert op een toegankelijke manier de diensten op het gebied van elektrotechnische installaties, onderhoud en keuring. Doordat Fraimworks niet alleen webdesign levert, maar ook contentcreatie als zoekmachinevriendelijke webteksten en fotografie, is de klant volledig ontzorgd.
Klaar voor de samenwerking?

Volg ons op de socials

Vanuit een strategie content bedenken en deze content verspreiden op de voor de doelgroep relevante kanalen: Fraimworks in een notendop! Hoe we dit doen en voor wie we dit doen, proberen we zo goed mogelijk uit te leggen op de website. Toch blijft alles wat we doen 'op maat', omdat we precies datgene doen wat jij nodig hebt. We zijn trots op onze klanten en onze cases en daarom proberen we veel te delen op onze socials. Heb je de website helemaal bekeken? Of wil je liever sneller door ons werk heen scrollen? Check vooral onze socials!

@fraimworks
Fraimworks
Digital Branding Agency

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor je kunnen doen?

Onze experts helpen je graag verder!
Stel een vraag

Veelzijdig

WordProof Timestamp

Bull Renovatievloer

1 2 3 15
Bekijk meer cases
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram