0183 - 730469
Gepubliceerd op: 05 October 2022

Dano's favoriete project: Autobedrijf Blokland

Als Dano met zijn telefoon bezig is en niet thuis geeft, moet je dat niet persoonlijk opvatten. TikTok is nu eenmaal zijn tweede thuis. Net als veel van zijn leeftijdsgenoten voelt hij zich online als een vis in het water.

Surfen op de rustigere golven van het web is in zijn branche tegenwoordig niet meer genoeg. De kracht van online aanwezigheid en marketing concentreert zich steeds sterker in de diepe, wilde wateren van TikTok.

Op zijn persoonlijke TikTok post hij allerlei korte video’s, waaronder verschillende soorten sketches. (Als team Fraimworks zijn we natuurlijk ook actief!)

Legt hij zijn telefoon even aan de kant, dan is Dano een harde werker met een brede glimlach. Zijn teamleden kunnen altijd op hem rekenen. Vooral als hij als cameraman aan de slag mag met dingen die hij zelf mooi vindt. Zoals, in Dano’s geval, auto’s.

Onze AV-specialist Dano met zijn favoriete app.

Van Porsche tot roze limousine

Hoewel zijn tweede leven zich afspeelt op het social media toneel, specialiseert hij zich op professioneel gebied in foto- en videografie. De beelden die hij produceert voor allerlei soorten bedrijven komen voor een groot deel ook weer op de socials terecht. En zo ben je als AV-specialist met een persoonlijke TikTok-hobby al gauw bijna 24/7 bezig met social media.

Dan helpt het wel als je ook geniet van het filmwerk dat je verricht – en houdt van datgene wat je filmt of fotografeert. Voor autoliefhebber Dano is Autobedrijf Blokland daar een goed voorbeeld van.

De monteurs van Blokland werken vakkundig aan elke autosoort die hun garage inrijdt. Je hoeft maar een kijkje te nemen naar de fotogalerij op hun website om de diversiteit aan auto’s en werkzaamheden te zien. Er is wat voor liefhebbers van Porsches en Ferrari’s, maar ook van roze limousines.

“Voor Blokland maak ik gave actiefoto’s,” vertelt hij. “Als ik daar naartoe ga, mag ik alles in beeld brengen. Foto’s maken, video’s schieten en editen.”

Hier gaat het hart van de liefhebber toch sneller van kloppen?

Jonge professional

Als een van de nieuwste toevoegingen aan het team van Fraimworks merkt Dano dat hij tegen het einde van elke nieuwe werkdag weer wat is gegroeid. Hij geniet, maar leert als jonge professional ook veel.

Als foto- en videograaf leert hij om verschillende bedrijven van hun beste, unieke kant te laten zien. In het geval van Autobedrijf Blokland betekent dat niet alleen prachtige foto’s maken van de veel verschillende soorten auto’s die de garage wekelijks ziet, maar ook aandacht hebben voor de kernwaarden van het bedrijf. Zoals hun persoonlijke benadering en snelle hulpverlening bij pech.

“Mijn camerawerk is een stuk beter geworden,” concludeert Dano. “Met name op het gebied van fotografie. Mijn ideeën zijn ook steeds creatiever en ik weet ze steeds beter om te zetten naar mooie beelden.”

Bij Autobedrijf Blokland is er voldoende gelegenheid voor actiefoto's waar de vonken vanaf slaan.
Geschreven door:Redactie

Lees ook deze blogs

The corporate story goes...

Huisstijl ontwerpen: huisje, boompje, beestje

Jouw communicatieplan

1 2 3 10
Meer blogs
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram