0183 - 730469
Gepubliceerd op: 13 November 2021

Frames On A Timeline

Tijdlijnen

Een gekke gewoonte, eigenlijk, om tijdlijnen te maken. Het zal wel van de menselijke behoefte stammen om alles continu te categoriseren, organiseren en doorgronden. In het geval van een bedrijf loont het om jezelf zo nu en dan inzicht te geven in je eigen werkzaamheden, en voltooide projecten maken daar deel van uit. Wij denken niet alleen met jou mee over jouw voorgaande en huidige bedrijfsplannen, maar blikken ook regelmatig terug op ons eigen werk. Daarom reflecteren we vandaag op onze projecten van het afgelopen jaar, zoals we erover schreven in posts – en nemen jou graag mee op onze tijdreis!

Big Shots!

Wij zijn ontzettend trots op onze afgeronde projecten. We houden er dan ook bijna buitensporig veel van om ze met jullie te delen op onze social media platforms. Instagram is een voor onze videoproducties geknipt platform, omdat het visueel is ingesteld. Ook op Facebook nemen we jullie graag mee op digitale avonturen. Kijk met ons mee naar onze digitale Wall of Fame van 2021!

Frames On a Timeline

[5 juli] – OLA

Eén van de vrolijkste video’s uit ons repertoire! Van het raketliedje tot de tevreden gezichten van de ijseters, alles aan deze productie is kleurrijk en zomers. We schreven deze post dan ook in het zonnige juli.

[16 juli] – Proeverz

Proeverz was één van de eerste cliënten voor wie we social media mochten verzorgen! In juni maakten we dat voor de eerste keer bekend op Instagram. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot volwaardige mediapartners.

[29 juli] – Banen in het Groen

Eind juli schreven we over de open werksfeer die centraal staat in onze vacaturevideo voor Banen in het Groen! Stuk voor stuk zijn de mannen vrolijk. Dat komt door al dat zonlicht en die frisse lucht!

[12 oktober] – BMW Bergwerff

Onze iconische producties voor BMW Bergwerff mogen in onze tijdlijnen nooit ontbreken. Er gaat geen week voorbij op ons kantoor, of iemand heeft het erover… en terecht!

[26 oktober] – AWL Moerdijk

“What does it take?” De slogan van onze bedrijfsfilm voor AWL Moerdijk staat in ons geheugen gegrift. Logistieke perfectie in een modern jasje. Een video die eveneens voor altijd thuishoort in onze tijdlijnen.

[18 november] – MVIE

Op 18 november postten we over de fantastische, sprankelende aftermovie die we maakten voor het jubileumfeest van MVIE. Wij mochten onszelf rekenen tot de dankbare ontvangers van een uitnodiging – en het werd a night to remember. Kijk zelf maar!

Geschreven door:Redactie

Lees ook deze blogs

The corporate story goes...

Huisstijl ontwerpen: huisje, boompje, beestje

Jouw communicatieplan

1 2 3 10
Meer blogs
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram