0183 - 730469
Gepubliceerd op: 09 February 2022

In Rotterdam Insight: Geen 'Boring' Bedrijfsvideo

Hoewel een bedrijfsvideo slechts één van de vele mogelijkheden is als het aankomt op ons videorepertoire, is het zeker één van onze specialiteiten geworden. En onze bedrijfsvideo's zijn nóóit boring! En dat laten we iedereen graag weten. Wist je bijvoorbeeld dat wij in 2021 in het tijdschrift Rotterdam Insight stonden? Het businessmagazine met een exclusieve blik op de Rotterdamse haven – geschreven voor en door ondernemers – verschijnt twee keer per jaar.

Op pagina 34 van de zesde uitgave stond een wel héél tof bedrijf in de schijnwerpers.

Fraimworks stond nog in de kinderschoenen – en heette bovendien nog S.O.T. Media – maar de doelstelling en drive was er al zeker! Remie (onze perenijsjes-liefhebbende manager) en Wout (Founder CEO, tevens trotse opa) zijn samen het charismatische front van onze branding agency. “Laat ons creatief met je meedenken om het net wat anders te doen”, luidt de tekst aan hun linkerzijde. Een belofte waar de rest van het team van Fraimworks zich met enthousiasme en een gezonde mate van trots achter schaart. Want als het over bedrijfsvideo's gaat, hebben wij inmiddels ruim voldoende ervaring om een mooi resultaat te garanderen.

De kernboodschap: Wil je een bedrijfsvideo - of een andere video naar keuze - laten maken, dan ben je bij Fraimworks aan het juiste adres. Kijk voor een aantal voorbeelden naar Ons werk. Zie je op onze website nog geen voorbeeld van een video waar jij naar zoekt, vraag ons dan naar meer cases, want er is een grote kans dat we het al eens gedaan hebben. En houd de webpagina's in de gaten, want de voorbeelden worden in de nabije toekomst nog zeker aangevuld.

De advertentie waarmee we destijds in het magazine stonden hebben we na onze rebranding (inclusief naamsverandering) helemaal geüpdatet naar de stijl van Fraimworks!

"Wij zijn Fraimworks en wij geloven in video. Video's die je helpen om jouw doelen en doelgroepen te bereiken en te bewegen. Maar dan anders."


Geschreven door:Redactie

Lees ook deze blogs

The corporate story goes...

Huisstijl ontwerpen: huisje, boompje, beestje

Jouw communicatieplan

1 2 3 10
Meer blogs
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram