0183 - 730469
Gepubliceerd op: 15 June 2022

Marketingadvies

Van al onze diensten is de categorie ‘Advies’ misschien wel de breedste, en daarmee ook de lastigste categorie om samen te vatten. Want als een bezoeker de categorie tegenkomt, is hem/haar vaak niet meteen duidelijk wat het precies inhoudt. Algemeen marketingadvies is er een groot onderdeel van, maar eigenlijk zijn er ook specifiekere aanleidingen om te adviseren.

Een paar mogelijkheden

We vallen meteen met de deur in huis. Dit zijn een paar opties:

-Algemeen marketingadvies; wat is jouw bedrijfsidentiteit, stijl en tone of voice; welke platforms zijn geschikt voor jou, wat voor content kun je het beste waar posten, etc.;
-SEO/SEA, oftewel online vindbaarheid;
-Social media (dus niet alleen uitvoerend, maar ook adviserend);
-Video en andere content zoals foto’s, teksten (zelfde idee);
-Designadvies.

All business plans are equal. "But some are more equal than others."

Wat we kunnen maken, daarover kunnen we je ook adviseren. En omdat we eigenlijk een creative, digital, advertising en media agency ineen zijn, zijn er veel afdelingen waarbinnen we onze expertise met je kunnen delen.

Vindbaarheid en social media

Onze web consultant staat voor je klaar als je advies nodig hebt op het gebied van SEO (zoekmachineoptimalisatie) en SEA (zoekmachineadvertenties). Hetzelfde geldt voor social media kanalen. We hebben extensieve ervaring met Facebook, Instagram, LinkedIn en Pinterest. We zijn ook steeds bekender geworden met marketing op TikTok.

Video

Video is onze specialiteit, dus we kunnen ze niet alleen maken, maar weten ook hoe je bestaande video’s het beste integreert in je website of socials. En welke je het beste waar distribueert.

Design

Net als video hoeven we je designs niet te maken om je te kunnen vertellen over integratie, of zelfs grafische elementen zoals kleurgebruik of compositie. Maar zelfs het beste ontwerp moet weleens vernieuwd worden, en onze designers kunnen vast nog wel een gaatje in hun agenda vinden... just saying. 😉  

Neem een kijkje bij de dienstbeschrijving Advies onder Strategie om meer te weten te komen. We staan altijd open voor vragen.

Geschreven door:Redactie

Lees ook deze blogs

The corporate story goes...

Huisstijl ontwerpen: huisje, boompje, beestje

Jouw communicatieplan

1 2 3 10
Meer blogs
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram