0183 - 730469
Gepubliceerd op: 07 September 2022

Maximes favoriete project: OOGdalem

Met al die verschillende favoriete projecten van mijn collega’s die ik tot nu toe heb beschreven, zie ik soms door de bomen het bos niet meer. Want projecten genoeg, maar welke vind ikzelf nu echt bijzonder?

Eén van de leukste dingen van mijn werk is juist de verscheidenheid aan klanten en projecten. Van het schrijven van een statige, gevousvoyeerde e-mail om 08:30 schakel ik om 09:00 over naar energieke social media posts voor een jonge doelgroep. Om vervolgens tot de lunchpauze werken aan een creatief nieuw videoconcept voor een internationaal bedrijf met meerdere doelgroepen.

Gelukkig is er dan OOGdalem, de opticien die al die bomen voor me voor het bos vandaan haalt. Die elke dag de blikken van klanten verscherpt - en die van mij maandelijks.

Vrolijke toewijding

De vrolijke opticiens uit Gorinchem wijden zich duidelijk met heel veel plezier toe aan hun klanten. Dat roept weer toewijding op in mij, als ik hun bezigheden mag vertalen naar de socials.

Als het aankomt op het schrijven van social media teksten houd ik van vrolijkheid, bescheidenheid en een mensgerichte benadering. Laten zien dat je plezier hebt in wat je doet, want het leven is kort en je werk is er een groot onderdeel van. Deze kernwaarden herken ik in de socials van OOGdalem.

Het is niet moeilijk om met enthousiasme over Ronald en Ellie te schrijven. Je hoeft maar één blik te werpen op hun Facebook- of Instagram feed om te begrijpen wat ik bedoel.

Samen een zaak

Het woord 'samen' vormt de rode draad voor de socials van OOGdalem. Zo werken Ronald en Ellie graag samen met andere buurbedrijven, zoals Verhage:

OOGdalem draagt graag bij aan een gevoel van saamhorigheid in de lokale gemeenschap.

En blijven doorleren ten behoeve van je klanten, dat is ook belangrijk:

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen.

Maar de post die het 'samengevoel' nog wel het beste illustreert, is deze:

Een punchline om te onthouden.

Onder vier ogen

Zelf draag ik contactlenzen en in het weekend soms een bril, dus ik leer op persoonlijk vlak ook nog wat bij van de informatievere posts. Toch is het leukste aspect van het schrijven voor OOGdalem het kijken door vier ogen. Niet alleen door mijn eigen ‘bril’, maar ook even door die van de opticien. Zo geniet ik er elke maand van om OOGdalem weer even 'onder vier ogen' te spreken.

Elke maand een nieuwe bladzijde - op de socials en daarbuiten.
Geschreven door:Redactie

Lees ook deze blogs

The corporate story goes...

Huisstijl ontwerpen: huisje, boompje, beestje

Jouw communicatieplan

1 2 3 10
Meer blogs
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram