0183 - 730469
Gepubliceerd op: 29 June 2022

Professionele bedrijfsfotografie

Video is de liefde van ons bedrijfsleven. Daar maken we geen geheim van. Daardoor mag bedrijfsfotografie bij ons soms het ondergeschoven kindje lijken, maar niets is minder waar. Want bedrijfsfotografie is een onmisbaar onderdeel van veel verschillende diensten die we bieden. Denk aan de productie van social media content, of de invulling van je websites en webshops. Onderschat de kracht van goede fotografie nooit.

Memorabele bedrijfsfotografie

Denk je aan beroemde foto’s, dan kun je er vast tenminste één voor de geest halen. Het afgrijselijke beeld van het door napalm belaagde Vietnamese meisje in oorlogsgebied, bijvoorbeeld – maar ook het hoopvolle beeld van Neil Armstrong op de maan. Ze zijn beide memorabel voor een reden. Ze vereeuwigen beide een historisch moment dat onderdeel uitmaakt van het globale ‘gedeelde geheugen van de mensheid’.

Bedrijfsfotogra-wie?

Je denkt misschien: dit staat toch heel ver af van bedrijfsfotografie? Deels wel, maar het destilleren van een belangrijk, terugkomend element in de meest indrukwekkende foto’s uit de geschiedenis (zijnde 'memorabel voor de mensheid') levert bruikbare food for thought op. Wat maakt jouw bedrijf relevant voor de mensen om je heen? Welke rol speelt het in het hier en nu – en wat maakt jouw onderneming of organisatie memorabel? Dát vat je in beeld – en dat is meteen de grootste uitdaging van fotografie.

If you only have one shot, don’t miss.

Jouw memorabele bedrijfsfotografie

Heb je wel eens nagedacht over bovenstaande vraag en er antwoord op proberen te geven? We hebben samengewerkt met verschillende ambitieuze bedrijven. Zo tilt Portisa de bouw naar een hoger niveau met steeds geavanceerdere prefab badkamers. Ondertussen wijdt AWL Moerdijk zich aan de steeds versnellende sprongen in de toch al vliegensvlugge wereld van de logistieke dienstverlening.

Lunchroom Proeverz in Gorinchem hecht veel belang aan een glimlach en een positieve houding van het personeel. Zo zijn ze het 'horecazonnetje' van regio Gorinchem... en werden ze in 2020 bekroond tot de beste lunchroom van Nederland door de Nederlandse Horeca Prijzen. Dat is geschiedenis schrijven!

Bedenk je vervolgens hoe je dat het beste in beeld brengt. Natuurlijk kun je daarvoor het beste een expert met voldoende ervaring inschakelen, en wij houden ons aangeboden. Maar jij kent je bedrijf zelf als geen ander. Inclusief je collega’s, die dagelijks alles geven om de zaak niet slechts de toekomst in te loodsen, maar de bouwblokken actief aan het bouwen zijn om steeds wat hoger te kunnen reiken. Binnen jouw eigen branche.

Wij denken met je mee!

Neem gerust een kijkje naar onze verschillende projecten om een indruk te krijgen van bedrijfsfotografie. Goede voorbeelden zijn de foto’s die we maken voor de social media kanalen van lunchroom Proeverz en de foto’s voor de website van Moon Lijfpraktijk.

Binnen welke branche je bedrijf ook opereert, je vervult hoogstwaarschijnlijk een waardevolle functie met een unieke benadering van je vakgebied. Daarmee draag je iets bij. Aan wie of wat en hoe, dat kunnen we samen bespreken. En hoe we dat vervolgens in beeld brengen, daarover denken we met enthousiasme met je mee. Bekijk onze dienstbeschrijving voor fotografie en laten we snel beginnen.

Geschreven door:Redactie

Lees ook deze blogs

The corporate story goes...

Huisstijl ontwerpen: huisje, boompje, beestje

Jouw communicatieplan

1 2 3 10
Meer blogs
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram