0183 - 730469
Gepubliceerd op: 15 December 2021

Rebranding & Reframing

Welkom bij Fraimworks!

Wie dit leest, denkt na. Op de juiste, productieve manier. Want als je hier bent, is dat een goede indicatie van jouw toewijding aan jouw bedrijf. En daar kunnen wij ons wel in vinden.

Het team van Fraimworks – voorheen S.O.T. Media – helpt je bedrijf door elke vorm van branding block (ja, net als writer’s block, maar dan gerelateerd aan branding), door elke groeistilstand in je marketing en mislukte bedrijfsstrategie. Hoe? Door samen met jou een nieuwe strategie te bedenken, nieuwe content te maken of een nieuw marketingplan op te stellen. Allemaal geschoeid op heel veel ervaring met rebranding en (daarop gebaseerd) professioneel advies. Of all of the above, natuurlijk, van A tot Z. Het is maar net wat jij nodig hebt.

Rebranding

Nu doen we dat uitvoeriger dan ooit tevoren. De recente make-over van ons bedrijf is getarget op veel meer dan alleen een naamsverandering! We hebben een hele rebranding ondergaan en de details delen we graag met jou.

Website

Aangezien je hier bent, hoeven we je niet meer naar onze website te verwijzen. Wat vind je ervan? Wij zijn er in ieder geval trots op als een pauw. En dat zeggen we natuurlijk op de meest bescheiden manier mogelijk. We hebben al onze services nog eens voor je op een rijtje gezet, genoeg voorbeelden van vorige projecten voor je verzameld en onze teamleden op sadistische wijze voor de camera gesleept om ze aan jou voor te kunnen stellen. We hopen dat je vooral dit laatste offer van onze cameraschuwe medewerkers op prijs stelt. Moet je je eens voorstellen hoe ver ze voor jou willen gaan.

Naam

Zoals we hierboven al noemden, is onze naam veranderd van S.O.T. Media naar Fraimworks! We willen natuurlijk extra duidelijk maken dat elk shot van onze camera’s een schot in de roos is. We zeggen ook wel: We frame, we aim, and it works. Dat laatste geldt ook voor de plannen die we met en voor jouw bedrijf maken! Elke actie die we voor jou ondernemen, is het product van een goed uitgedachte strategie en onderdeel van een marketingplan. Of we dat plan nu voor jou uitvoeren of niet, we geven je altijd de riemen waarmee je kunt roeien... en beloven dat je niet zult kapseizen!

Logo

Het nieuwe logo, dat werd ontworpen door onze getalenteerde design artists, is nu duidelijk en clean. De woordcombinatie frame – aim – works is een verwijzing naar wat we voor jouw bedrijf betekenen. We filmen of fotograferen (vaak, niet altijd), raken (en behalen) daarmee jouw doelen en het werkt, elke keer weer. Met andere woorden voeren we jouw strategieën uit, produceren jouw gewenste content en distribueren die… en brengen jouw bedrijf daarmee in een professionele stroomversnelling!

We frame and fast forward your company.

Services

Last but certainly not least is ons assortiment aan services uitgebreid. Met name binnen de categorie marketing hebben we nu alle expertise in huis op het gebied van online vindbaarheid, online adverteren en de constructie van digitale platforms zoals websites en webshops. You name it, we frame it.

Geschreven door:Redactie

Lees ook deze blogs

The corporate story goes...

Huisstijl ontwerpen: huisje, boompje, beestje

Jouw communicatieplan

1 2 3 10
Meer blogs
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram