0183 - 730469
Gepubliceerd op: 24 March 2022

Reclamevideo: Voulez-vous?

Een goede reclamevideo boost je bedrijf. Maar welke doelgroepen zijn voor welke soorten reclame het gevoeligste? Het antwoord op die vraag bepaalt of een reclamevideo voor jouw bedrijf geknipt is. Daarom hebben we een handige infographic samengesteld, die resultaten van voorgaand onderzoek samenvatten en je beslissingsproces kunnen vergemakkelijken!

Reclames. We kennen ze allemaal. Sommige ads zijn irritant (hallo Loden Leeuw), andere kleven decennialang aan het volksgeheugen. Maar wat onderscheidt de nominaties van de Gouden Loeki van de over het algemeen irritant geachte Haribo reclame? Want lees je de commentsectie van die laatste video op YouTube, dan kom je erachter dat er wel degelijk mensen zijn die de reclame fantastisch vinden.

Een mogelijke verklaring is het feit dat de grootste doelgroep van Haribo, kinderen, slechts een klein onderdeel waren van het volledige publiek dat de reclame te zien kreeg. Volwassenen vinden de video mogelijk minder vermakelijk en raken geïrriteerd door de 'kinderachtige insteek' van het concept. Haribo had er misschien beter aan gedaan om een reclame te produceren die ook bij volwassenen goed in de smaak valt. Het zijn immers vaak ouders die de snoepjes voor hun kinderen aanschaffen.

Wij denken graag met je mee met betrekking tot de voor jouw bedrijf ideale video. Ben je op zoek naar meer klandizie, dan is een reclamevideo vaak een goede keuze. Ben je daar echter nog niet zeker van, dan denken we graag met je mee.

Ga naar onze dienstbeschrijving van videoproductie om nog meer mogelijkheden op het gebied van video te bekijken. Let wel: ook deze beschrijvingen zijn niet allesomvattend. Wat je ook wil produceren op het gebied van video, er is een grote kans dat wij je verder kunnen helpen!

Geschreven door:Redactie

Lees ook deze blogs

The corporate story goes...

Huisstijl ontwerpen: huisje, boompje, beestje

Jouw communicatieplan

1 2 3 10
Meer blogs
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram