0183 - 730469
Gepubliceerd op: 19 October 2022

Remies favoriete project: Ice Cream Day

In zijn nabijheid verdwijnen perenijsjes als sneeuw voor de zon. Creatieve blokkades ook, want een goede sfeer schept ruimte voor nieuwe ideeën en concepten. En die geven hem energie, net als ambitie, spontaniteit en doorzettingsvermogen. “Ik geloof heilig in het idee dat een goede sfeer onderling en in de omgang met klanten leidt tot de beste prestaties.”

Met hobby’s als voetballen en ‘slap lullen’ is onze aanvoerder Remie een sociale vlotte babbelaar die het liefste scoort, zowel op de werkvloer als daarbuiten.

Drukke werkperiodes zijn voor hem geen probleem. Als gewillig slachtoffer van een professionele variant van het Stockholmsyndroom floreert hij onder stress. Want tja, als je je vol overgave stort op projecten, dan raak je er op den duur een beetje aan verslingerd. Op het einde van een drukke periode volgt dan een kort afkicktraject. Voor Remie was de heerlijke drukte van Ice Cream Day een goed voorbeeld van dat verschijnsel.

Aanvoerder van ons Fraimworks team en stressbestendige superpower, Remie.

You made my Ice Cream Day

“In samenwerking met Tasty Lemon hebben we voor de verschillende ‘ijsmerken’ van Unilever interne video’s mogen maken. Die laten ze tijdens Ice Cream Day aan elkaar zien en zo presenteren ze de plannen voor het nieuwe jaar.” De invulling van die video’s past precies in Remies straatje. “Dat gebeurt op een informele manier, waarbij humor en business hand in hand gaan.”

Geven en nemen

Voor Ice Cream Day maakten we veel verschillende lange video’s. De tevredenheid over de vrolijke eindresultaten geeft ons als makers net zoveel energie als het productieproces eiste. Waar in de ene scène nog de nieuwste soorten Magnumijsjes geïntroduceerd worden, zijn de medewerkers van Unilever in de volgende aan het dansen op Queen.

De productinnovaties en toekomstplannen vloeien rijkelijk zonder afbreuk te doen aan de luchtige en grappige toon.

We weten inmiddels dat die toon Remie wel ligt, maar het project raakt bij hem om meer redenen een gevoelige snaar. “Wat ik nog veel interessanter vind, is om te zien hoe we intern omgaan met dit soort opdrachten. Hoe iedereen vanuit z’n eigen kwaliteiten z’n steentje bijdraagt en niemand te beroerd is om de ander te ondersteunen. Mooi.”

Ook buiten het team van Fraimworks om kan hij een positieve factor aanwijzen: als we samenwerken met Tasty Lemon, helpt dat zijn humeur ook altijd een handje. Want een project kan nog zo tof zijn, maar als de onderlinge communicatie stroef verloopt, is de werkervaring dat ook. Met Ice Cream Day hoeft hij daar dus niet bang voor te zijn.

Ice Cream Day betekent veel tijd doorbrengen met een camera en een green screen.

Aanpassingsvermogen

Als leidinggever en projectmanager overzag Remie het volledige project. Hij nam klantcommunicatie voor zijn rekening en begeleidde onze AV-specialisten in het film- en editproces. Van elke opdracht groeit hij - en Ice Cream Day was geen uitzondering.

Hij denkt graag na over de beste manier om het hele filmproces te stroomlijnen, maar ondertussen waant hij zichzelf nooit ‘uitgepland’. Een goede voorbereiding, zo vertelt hij, is namelijk geen garantie voor vlekkeloos succes. Daarom moet je ook dankbaar zijn voor (en toegewijd zijn aan) sterke samenwerkingen, zoals wij die hebben met Tasty Lemon. Bovendien moet je altijd adaptief zijn. “En vooral op jezelf en het team vertrouwen dat we uiteindelijk samen altijd alles tot een goed einde brengen.” Gesproken als een ware aanvoerder.


Geschreven door:Redactie

Lees ook deze blogs

The corporate story goes...

Huisstijl ontwerpen: huisje, boompje, beestje

Jouw communicatieplan

1 2 3 10
Meer blogs
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram