0183 - 730469
Gepubliceerd op: 27 July 2022

Roans favoriete project: Bergwerff Automotive met BMW M Performance

Als een van onze hardwerkende AV-specialisten kan Roan met veel woorden beschreven worden. Maar we kunnen het ook kort houden: hij houdt van hoge snelheid en veel vrijheid. Combineer die twee, en wat krijg je?

De auto’s van Bergwerff Automotive.

“Dit was het eerste project waarin ik echt een stuk vrijheid kreeg,” vertelt hij. “En BMW is gewoon echt mien merk.”

In tegenstelling tot zijn collega Caitlin hoefde hij dus niet lang na te denken over zijn favoriete project. Hoewel Fraimworks meerdere video’s produceerde voor Bergwerff Automotive, sprong die voor de BMW M Performance er voor Roan uit. Voor de productie van deze video mocht hij zich bezighouden met alles wat hij fantastisch vindt – en zijn creatieve ei kon hij ook nog eens kwijt, omdat hij een groot deel van de regie in handen kreeg.

Om een goede video te maken moet je je in vreemde bochten wringen - en soms uit een kofferbak hangen.

Toch is Roan bescheiden als hij zijn eigen rol in het productieproces beschrijft. “Een beetje concepting, filmen en editen,” vertelt hij nuchter. Maar ons houdt hij natuurlijk niet voor de gek; eigenlijk voelde hij zich als een kid in a candy store. ‘Zijn project’ werd een echte ode aan ‘zijn merk’ met behulp van zijn favoriete medium, video, waarover hij minstens zo gepassioneerd is. Gelukkig gebeurde dat ook nog eens conform de wensen van Bergwerff Automotive… een niet onbelangrijk detail!

Maximum performance

Het eindresultaat liegt er niet om. We wisten de hoge snelheid van de BMW M Performance met verve in beeld te brengen. De video steekt de kijker aan met dezelfde adrenalinerush die de bestuurder ervaart. Roan mag er trots op zijn; de rest van het team van Fraimworks is dat zeker ook.

Teamwork

Net als bij elk filmproject pikt Roan een extra graantje mee door iets nieuws op te steken. Zo groei je als professional in de filmindustrie. Dat geldt ook voor zijn favoriete project. Hij vertelt dat in de preproductiefase enige discussie ontstond over het concept. Een onduidelijkheid daarover moest in de vergaderruimte worden opgehelderd. Dat hoort er soms eenmaal bij; als je als collega’s onderling niet op één lijn zit moet je het uitpraten voordat het opzwelt tot een probleem. “Maar dat vond ik het mooie van dit project,” concludeert Roan, “dat we het als een team hebben opgelost.”

We mogen Bergwerff dus bedanken, want tussen alle piepende banden en grommende motoren door heeft Roan zich gerealiseerd dat hij naast hoge snelheid en vrijheid ook best wel een beetje van zijn team houdt.

Het is even een nachtje doorhalen, maar dan heb je ook wat.
Geschreven door:Redactie

Lees ook deze blogs

The corporate story goes...

Huisstijl ontwerpen: huisje, boompje, beestje

Jouw communicatieplan

1 2 3 10
Meer blogs
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram