0183 - 730469
Gepubliceerd op: 11 October 2022

Vacature copywriter

Creatief en enthousiast aan de slag gaan met tekst en taal in een jong en dynamisch team. Spreekt dat jou aan? Lees dan vooral verder!

Bedrijfsprofiel

Fraimworks is een allround creative branding agency met een focus op videoproductie. We begeleiden bedrijven bij het bedenken van bedrijfsstrategieën, de productie van content in brede zin (video, foto, design etc.) en marketing (social media management, bouwen van websites etc.). Ons team bestaat uit gepassioneerde en opgeleide mensen die binnen hun eigen veld – onder andere filmen en editen, plannen, ontwerpen, schrijven en coderen – vakbekwaam zijn.

Jouw functie

Met ingang van het nieuwe jaar gaat onze huidige copywriter een nieuwe uitdaging aan. We zoeken daarom een nieuwe copywriter die z.s.m. bij ons kan gaan meedraaien om ons enthousiaste team op tekstueel gebied te blijven ondersteunen!

Ben je goed met taal, heb je ervaring met het schrijven van levendige en foutloze teksten en ken je je d’tjes en t’tjes? Vind je het (of lijkt het je) geweldig om in een jong en gemotiveerd team te werken? En beheers je naast de Nederlandse ook de Engelse taal op gevorderd niveau? Dan ben jij de teksttopper die wij zoeken!


Bezigheden

Je takenpakket is vrij breed en je werk is daarmee afwisselend, waarin de constante factor natuurlijk is dat je je bezighoudt met taal en tekst.

Om een indruk te geven: je schrijft maandelijks social media teksten voor onze klanten (dat kan een lokale lunchroom zijn, maar ook een grote meubelontwerper), bedenkt, schrijft en publiceert blogs voor onze website en gaat mee met een klantinterview om een tof videoconcept uit te werken. Hebben we contact gelegd met een nieuwe klant? Dan schrijf je een helder strategierapport waarin je zijn zakelijke behoeften uiteenzet. Je collega’s kunnen ondertussen bij jou aankloppen als ze tegen een taalkundig probleem aanlopen.

Competenties

Wat verwachten we van jou?

We zoeken een echte taal- en tekstliefhebber die de volgende schrijfopdrachten ziet als een leuke uitdaging:

  • Social media teksten
  • Websiteteksten
  • Videoconcepten en voice-overs
  • Strategierapporten
  • Kleinere teksten, afhankelijk van klantbehoeften (bijvoorbeeld voor in een advertentie of magazine of ondertiteling bij een video)


Daarnaast is het een pré als je ervaring hebt met videoconcepting en SEO en ook als je een rijbewijs hebt.

Soort dienstverband

Parttime

Aantal uren

32 uur

Thuiswerken

Nee

Solliciteren

Reageren op deze vacature? Stuur een mail met je CV en motivatiebrief naar m.witjes@fraimworks.nl . Wie weet zien we je dan binnenkort!

Geschreven door:Redactie

Lees ook deze blogs

The corporate story goes...

Huisstijl ontwerpen: huisje, boompje, beestje

Jouw communicatieplan

1 2 3 10
Meer blogs
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram