0183 - 730469
Gepubliceerd op: 23 February 2022

Vacature Planner/Administratief Medewerker

Fraimworks zoekt met ingang van de maand juni (gedurende een periode van 20 weken, waarvan 4 inwerktijd betreffen) een nieuwe, tijdelijke vervanger van onze topper Jody. Bij deze delen we daarom een vacature Planner/Administratief Medewerker!

In een recente social media post over onze planner/administratief medewerkster Jody schreven we het nog zo: “Geen tiger mom, wél tiger planner. Achter de schermen deelt Jody geregeld haar heerlijke baksels uit, maar ze heeft ondertussen haar ogen op alle agenda’s en haar klauwen in alle plannen. En dat is maar goed ook. Want als de kat van huis is…” En wat blijkt nu? Juist dat laatste gaat binnenkort gebeuren! De kat gaat van huis. Want hoewel ze nog steeds geen tiger mom wordt (denken we), wordt ze binnenkort nóg een keer moeder.

Ben je benieuwd hoe Jody eruit ziet, neem dan eens een kijkje naar het oude kerstlied van Gorkum TV, waarin ze figureert met haar hond Boris (eigenlijk Dexter, maar hier noemen we hem gewoon Boris. Vraag me niet waarom.)

De beschuiten met roze muisjes heeft het team van Fraimworks inmiddels al achter de kiezen.

We gaan Jody en haar planvaardigheden tijdens haar 16 weken verlof natuurlijk missen, maar het is maar voor even. In de tussentijd hebben we een vervang(st)er nodig. Anders dansen al die muizen hier straks écht op tafel. We hebben een hele waslijst aan Jody-competenties opgesteld waaraan die vervang(st)er zou moeten voldoen. Eigenlijk staat de belangrijkste daar niet tussen: zo nu en dan met zelfgebakken appeltaart naar kantoor komen. Helaas mochten we die eis niet aan de lijst toevoegen.

Met pijn in ons hart – maar ook met nieuwsgierigheid naar onze toekomstige tijdelijke collega, die vast ook heel leuk is – hebben we bij deze een vacature planner/administratief medewerkster opgesteld.

Ben jij (of ken jij) die duizendpoot die ons vrolijke team bij kan benen, en ons met streng maar rechtvaardig oog kan controleren? Reageer snel of deel deze link (de vacature met alle informatie vind je hieronder) met de persoon die jou voor deze functie ideaal lijkt!

En als je dan besluit om te reageren en een mailtje naar Jody stuurt, feliciteer haar dan meteen even met haar recente verloving. Daar win je direct punten mee.

Geschreven door:Redactie

Lees ook deze blogs

The corporate story goes...

Huisstijl ontwerpen: huisje, boompje, beestje

Jouw communicatieplan

1 2 3 10
Meer blogs
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram