0183 - 730469

Ontdek de kracht van video!

Sales? Recruitment? Branding?
Video helpt je bij het overbrengen 
van jouw verhaal.
Meer conversie
Gevoel overbrengen
Breed in te zetten
Plan adviesgesprek

Een goede voorbereiding...

... is het halve werk! Door de juiste vragen te stellen en ons in jouw bedrijf te verdiepen, zijn we in staat de boodschap om te zetten in video. Dit kan variëren van één corporate video tot een serie aan video's die er bijvoorbeeld meer op gericht zijn om jouw bedrijf in de markt te zetten als werkgever. Door de goede voorbereiding merken we dat onze klanten het film- en editproces als zeer positief ervaren. Ons doel is om video's te maken die werken en dit op een zo efficiënt mogelijke manier te doen. Dus komen we een dag bij je langs om een bedrijfsfilm te maken? Wie weet kunnen we hier ook korte video's voor socials uithalen of content voor de website. Hiervoor is het van groot belang dat we weten wat onze klanten willen vertellen. En daar is dus die voorbereiding voor!
Stappenplan 
Brainstorm en concepting
Planning en draaidagen
Editing en levering
Verspreiding

Meer informatie?

Stel je vragen aan onze experts en ontdek wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen!
info@fraimworks.nl0183 - 730469
Bereikbaarheid: ma/vr 08:30 - 17:00

Neem contact op

Voel je vrij om contact met ons op te nemen! We bespreken graag de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Pook

We lieten de wereld graag zien wat wij het liefste doen, namelijk warmte en gezelligheid de woonkamers van onze klanten in brengen. Sfeerverwarming is onze passie. Aart-Jan is er echt mee opgegroeid. Daarom vroegen we Fraimworks een portretvideo te maken met hem in de hoofdrol. Dat is gelukt: Zijn warme persoonlijkheid én zijn liefde voor vuur spatten allebei van het scherm. Niet zo gek, dus, dat we niet één maar twee video’s door Fraimworks hebben laten maken: De tweede werd een fantastische ode aan vuur. De vonken slaan er vanaf, al zeggen we het zelf.

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram