0183 - 730469

Bull Renovatievloer

Een effectieve manier om het proces te communiceren.
Animatie
Plan adviesgesprek

Bull Renovatievloer

Bull Renovatievloer is dé specialist in het isoleren van kruipruimtes met schuinbeton, een innovatieve methode voor kruipruimte-isolatie. Ze onderscheiden zich door schuinbeton te storten en tegelijkertijd vloerverwarming te installeren, dit alles afgedekt met een woon-leefvloer die geschikt is voor diverse vloerbedekkingen. Hun technologie transformeert koude, onbruikbare kruipruimtes in comfortabele, energiezuinige leefruimtes. Of Marije hier raad mee wist? Retorische vraag!
Onze voordelen
Snel
Effectief
Creatief
Klaar voor de samenwerking?

Vraag aan ons

Bull Renovatievloer zocht naar een effectieve manier om hun proces te communiceren. Ze hadden behoefte aan een animatie die niet alleen uitlegde wat ze doen en hoe ze werken, maar ook de cruciale boodschap overbracht dat bewoners de vloer zelf dienden te verwijderen voordat hun team kon beginnen. Dit zorgde voor een heldere, tijd- en kostenbesparende voorbereiding voor alle betrokken partijen.

Onze aanpak

Geconfronteerd met een krappe deadline, hebben we onze aanpak geoptimaliseerd. We begonnen met een ruwe versie van de animatie en hebben steeds in fases gewerkt, na goedkeuring van de ruwe delen. Deze gestroomlijnde aanpak stelde ons in staat om snel en efficiënt te werken, en toch een hoogwaardige animatie te leveren die zowel het proces als de voorbereidingsstappen helder en begrijpelijk weergaf.

Resultaat

Bekijk het resultaat hierboven!
Klaar voor de samenwerking?

Volg ons op de socials

Vanuit een strategie content bedenken en deze content verspreiden op de voor de doelgroep relevante kanalen: Fraimworks in een notendop! Hoe we dit doen en voor wie we dit doen, proberen we zo goed mogelijk uit te leggen op de website. Toch blijft alles wat we doen 'op maat', omdat we precies datgene doen wat jij nodig hebt. We zijn trots op onze klanten en onze cases en daarom proberen we veel te delen op onze socials. Heb je de website helemaal bekeken? Of wil je liever sneller door ons werk heen scrollen? Check vooral onze socials!

@fraimworks
Fraimworks
Creative Branding Agency

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor je kunnen doen?

Onze experts helpen je graag verder!
Stel een vraag

Veelzijdig

WordProof Timestamp

Bull Renovatievloer

1 2 3 15
Bekijk meer cases
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram