0183 - 730469

Concept

Alles begint met een conceptversie. Een goede video ook.
Het ideale concept bedenken
Volledig op maat
Van A tot Z produceren
Plan adviesgesprek

Concepten

We’re a business with a plan. Een goede video komt niet zomaar uit de lucht vallen; daarvoor heb je een duidelijk beschreven idee nodig. Als het op videoproductie aankomt noemen we zo’n plan een concept. Wat wil je communiceren? Naar welke doelgroep? En hoe brengen we dat op een creatieve manier in beeld? 

De antwoorden op deze vragen bepaalt grotendeels welke videosoort je kiest. Zo kun je kiezen voor een bedrijfsfilm, een instructievideo, een aftermovie en nog veel meer.

Afhankelijk van jouw specifieke wensen schrijven we een videoconcept op maat. Geënt op jouw bedrijfsidentiteit en gericht op jouw unieke doelgroep. Locaties, figuranten, props en sets: alles komt aan bod. Optioneel voegen we een voice-over of ondertiteling toe. Samen maken we er een prachtig geheel van.
Zetten wij het concept ook voor je om in actie – wat we natuurlijk graag doen – dan plannen we de draaidagen samen zo efficiënt mogelijk in. Jouw tijd is kostbaar. Dat snappen wij ook wel!

Wat doen we?
Concepting
Scripts
Voice-overs
Ondertiteling

Veelzijdig

WordProof Timestamp

Bull Renovatievloer

Homekeukens

Keuken Kampioen

Apple Bee

1 2 3 8
Bekijk cases

Stap 1

Het begint met een kennismaking: wie ben jij, wat is jouw bedrijf en wat kunnen wij voor je betekenen? Zoek je een concept voor een bedrijfsfilm, wervingsfilm, promotiefilm of een andere videocategorie?

Stap 2

Wij brainstormen voor je en maken een eerste concept.

Stap 3

We verwerken jouw feedback en spitsen het concept verder toe op jouw wensen.

Stap 4

We leveren het definitieve concept.
Fraimworks  
Creative Branding Agency

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor je kunnen doen?

Onze experts helpen je graag verder!
Stel een vraag

Pook

We lieten de wereld graag zien wat wij het liefste doen, namelijk warmte en gezelligheid de woonkamers van onze klanten in brengen. Sfeerverwarming is onze passie. Aart-Jan is er echt mee opgegroeid. Daarom vroegen we Fraimworks een portretvideo te maken met hem in de hoofdrol. Dat is gelukt: Zijn warme persoonlijkheid én zijn liefde voor vuur spatten allebei van het scherm. Niet zo gek, dus, dat we niet één maar twee video’s door Fraimworks hebben laten maken: De tweede werd een fantastische ode aan vuur. De vonken slaan er vanaf, al zeggen we het zelf.

Pook Haarden

Meer informatie?

Stel je vragen aan onze experts en ontdek wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen!
info@fraimworks.nl0183 - 730469
Bereikbaarheid: ma/vr 08:30 - 17:00

Neem contact op

Voel je vrij om contact met ons op te nemen! We bespreken graag de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Overige diensten

Meedenken of maken, adviseren of ontzorgen. Geen opdracht is ons te gek. Onze planners wringen zich in bochten om jou tegemoet te komen, onze shooters-editors, design artists en copywriters gaan tot het creatieve uiterste en onze codeurs construeren en optimaliseren je online omgevingen. Speur onze dienstenlijst eens af en kom erachter waarmee we jou van dienst kunnen zijn.

Film is de liefde van ons bedrijfsleven. Welke video je ook zoekt, grote kans dat je hem bij ons vindt. Geen geprefabriceerde videoformats, maar videoproductie op maat. When we frame, we aim for perfection.
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram