0183 - 730469

Huisstijl

Jouw bedrijf verdient een mooi jasje. Onze design artists geven elk aspect vorm, online of offline.
Ervaren graphic designers
Volledig uniek en op maat
Herkenbare en originele huisstijl
Plan adviesgesprek

Huisstijl

Je hebt voldoende aandacht besteed aan branding en strategie. Je hebt de lijnen en kleuren: nu de samenstelling nog. Je bedrijf heeft een persoonlijkheid en een doelstelling. Maar in welk jasje stop je ze? Zijn de digitale fronten van je bedrijf wel optimaal vormgegeven?

Onze design artists helpen je met alle aspecten van je merkdesign, van de meest fundamentele factor zoals je merknaam tot het ontwerp van je bedrijfslogo en de opzet van een volledige, unieke huisstijl met alle toeters en bellen. Die elementen integreren we natuurlijk ook in je website, als wij die voor je maken. Het is per slot van rekening het digitale visitekaartje van je bedrijf!
Waar gebruik je een huisstijl?
Website
Reclamemateriaal
Social media
Signing

Veelzijdig

WordProof Timestamp

Bull Renovatievloer

Homekeukens

Keuken Kampioen

Apple Bee

1 2 3 8
Bekijk cases

Stap 1

Het begint met een kennismaking: wie ben jij, wat is jouw bedrijf en wat kunnen wij voor je betekenen?

Stap 2

We maken eerste schetsen vragen jou om feedback. Op basis daarvan passen we het ontwerp (eventueel) aan en verscherpen we de details.

Stap 3

We leveren jouw huisstijl op.

Stap 4

Indien gewenst passen we je huisstijl toe op nieuwe gewenste offline en online producten, zoals flyers of brochures, websites en -shops en social media pagina’s.
Fraimworks  
Creative Branding Agency

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor je kunnen doen?

Onze experts helpen je graag verder!
Stel een vraag

Meer informatie?

Stel je vragen aan onze experts en ontdek wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen!
info@fraimworks.nl0183 - 730469
Bereikbaarheid: ma/vr 08:30 - 17:00

Neem contact op

Voel je vrij om contact met ons op te nemen! We bespreken graag de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Overige diensten

Meedenken of maken, adviseren of ontzorgen. Geen opdracht is ons te gek. Onze planners wringen zich in bochten om jou tegemoet te komen, onze shooters-editors, design artists en copywriters gaan tot het creatieve uiterste en onze codeurs construeren en optimaliseren je online omgevingen. Speur onze dienstenlijst eens af en kom erachter waarmee we jou van dienst kunnen zijn.

Film is de liefde van ons bedrijfsleven. Welke video je ook zoekt, grote kans dat je hem bij ons vindt. Geen geprefabriceerde videoformats, maar videoproductie op maat. When we frame, we aim for perfection.
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram