0183 - 730469

Over ons

Een gedreven team van ervaren communicatieprofessionals en dynamisch jong talent verenigt zich onder de naam Fraimworks!
Plan adviesgesprek

Wij laten jouw verhaal
tot leven komen

Als creative branding agency bieden wij veel verschillende diensten. Wij nemen elke denkbare branding-, marketing- of communicatiedienst voor jouw bedrijf voor onze rekening. Onze specialiteit: de productie van (bedrijf)films in allerlei geuren, kleuren en smaken. Wij werken daarin niet met specifieke videopakketten, maar zien de wensen van onze cliënten als absoluut vertrekpunt. Jouw wensen zijn de lijntjes van de kleurplaat, de inkleuring volgt daarna, altijd in overleg met jou. En of we netjes binnen de lijntjes blijven kleuren of niet, dat is óók aan jou!
Waar ben je naar op zoek?

Onze visie

Wij zijn opgeleide specialisten met een grote passie voor ons gekozen werkgebied. Bij ons geen manusjes-van-alles die de kantjes ervan af lopen, maar professionele gepassioneerde doorzetters die in teamverband élk aspect van het branding- en marketingproces van zijn beste kant laten zien. Het is onze persoonlijke uitdaging om jouw bedrijf zo goed mogelijk op de kaart te zetten. Onze doelstelling en drive is het samen met jou vinden van de juiste content, het juiste platform, de juiste stem voor jouw bedrijf. Wij zijn niet alleen jouw vuvuzela, maar ook de hand waarmee je die vasthoudt, en, indien gewenst, ook de woorden die erdoor klinken: maar de boodschap is altijd van jou.
Waar ben je naar op zoek?

Ons Team

Jody Maat

Naast doorgewinterde planner bij Fraimworks ben ik moeder van een zoontje en een dochtertje, ben ik getrouwd én heb ik een lompe Duitse herder. Die laatste heet Dexter, maar staat op kantoor beter bekend als Boris. Wat doe ik graag? Wandelen met de hond, een serie kijken of een potje CoD spelen. Ook vind ik het erg leuk om te bakken. Mijn collega’s zijn dan ook vaak gewillige slachtoffers van mijn baksels.

Caitlin Thiewes

Als projectmanager zorg ik ervoor dat projecten van A tot Z in goede banen worden geleid. Ik houd van gezonde chaos die ik persoonlijk herstructureer. Deadlines zijn geen bron van stress, maar een uitdaging. Laagdrempelige en gezellige samenwerkingen – professioneel maar met een fijne knipoog – geven me energie. Geef mij input en ik geef je een mooi resultaat. Het liefst doe ik dat compleet in de stijl van Josh V: van kleding tot hakken en ja, zelfs mijn planner!

Remie Schuurman

Bij Fraimworks probeer ik een beetje leiding te geven aan het team. Ik geloof heilig in het idee dat een goede sfeer onderling en in de omgang met klanten leidt tot de beste prestaties. Hobby’s zijn voetballen en slap lullen. Ben gek op perenijsjes. Eet ook veel kwark en snap niet dat collega’s dit vies vinden.

Maxime van Mill

Aan projecten werk ik het liefst in teamverband. Samen het beste resultaat voor klanten neerzetten, dat vind ik echt leuk. Ik ben dol op borrelen, gezelligheid en spelletjes spelen (en dan vooral om te winnen – soms ben ik iets te fanatiek). Eet het liefst de hele dag koekjes en deel ze ook graag uit aan mijn lieftallige collega’s.

Lieke Hoekstra

Afwisseling in mijn werk is belangrijk voor mij. Krijg ik een vraag van een klant, dan vind ik het heel gaaf om een goed eindresultaat te behalen. Het moet dan écht tof zijn, want ik ben een pietje-precies. Naast werk ben ik fan van koffie en de serie Friends. Ik ben graag samen met mijn lieve vriendinnen en vind het heerlijk om naar muziek te luisteren. Wel vind ik het vies dat bepaalde collega’s hele bakken kwark voor m’n neus wegwerken.

Wout Schuurman

Getrouwde vader van twee zoons en – last but not least – opa van een prachtige kleinzoon, Saro en kleindochter, Emilia. Onder werktijd geniet ik nog elke dag van mijn vriendschap en samenwerking met medeoprichter Cees Lagendijk. In mijn vrije tijd sta ik het liefst met vrienden langs het voetbalveld en moedig ik de teams van mijn zoons Remie en Jari aan. Een beetje mopperen op de scheidsrechter met een biertje, een bitterbal en een gezonde dosis humor erbij. Daarnaast wandel ik graag met mijn vrouw Jolanda en breng ik graag tijd door met mijn kleinkinderen. Op de vraag “met wie of wat ga ik het liefste op de foto?” kon ik dan ook meteen antwoord geven.

Roan Meyrili

Geef me een deadline en ik heb geen stress. Mij zakt de moed nooit in de schoenen. Dat is maar goed ook, want ik hecht veel waarde aan mijn schoenen – en aan eigenlijk alles van het merk Supreme. Ik ben een toegewijde doorzetter die door weer en wind doorwerkt en vooral niet opgeeft. Heb je mij nodig? Zeg maar waar ik moet zijn en wanneer, en ik ben er voor je.

Milan Bothof

Van kleins af aan ben ik al bezig met video. Op mijn achtste kreeg ik mijn eerste camera; toen was ik al niet meer te stoppen. Mijn passie is steeds meer gaan groeien. Creatief zijn en samen met de klant iets unieks creëren, dat is het leuke aan mijn werk. Om iemand door middel van video te laten uitblinken. Mijn grote passie voor muziek sluit hierop aan. Met mijn vrienden ben ik dan ook vaak te vinden op festivals.

Maxime Witjes

Mijn werk daagt me uit om elke dag weer te schrijven vanuit het perspectief van een ander. Taal is eigenzinnig. Waarom kan een fiets ‘staan’ maar een aardappel niet? Hoe ‘pakken’ we een terrasje? Als thee- en koffieleut kan ik nog elke dag genieten van woorden die ofwel gisteren ofwel bijna duizend jaar geleden werden geschreven. Of het verhaal nu waargebeurd is of plaatsvond in een land hier ver, ver vandaan.

Dano Cornelisse

Dagelijks zit ik aan mijn telefoon gekluisterd. TikTok is mijn tweede thuis. Ik post veel video’s en probeer zoveel mogelijk volgers aan me te binden. Dat gaat al best lekker, moet ik zeggen! Daarnaast ben ik een harde werker en haal ik altijd het beste uit mezelf. Je kunt op me rekenen, en kom je me ergens tegen, dan mag je altijd een lach van me verwachten.

Marije Ladage

Soms denken we dat we een duidelijke uitleg geven of iets goed verwoorden, maar de persoon aan de andere kant begrijpt het totaal anders. Als Animator zorg ik ervoor dat complexe materie helder wordt verteld in beelden. Ik ben dol op uitdagingen en ingewikkelde onderwerpen. Het geeft mij de kans om verdieping te zoeken en onderzoek te doen.

Naast mijn animatieavonturen heb ik ook een fantastische man genaamd Bayu en een beestenboel aan huisdieren. En als ik nog wat tijd over heb, speel ik graag een game, meestal op mijn Playstation.

Bart van Doesburg

In mijn privéleven ga ik graag met mijn gezin naar Griekenland, uit met vrienden of ik BBQ in de tuin. In mijn professionele leven help ik klanten graag verder met hun online uitdagingen, samen met het team en vooral met veel humor. Daaruit put ik mijn energie. Je kunt het vergelijken met schaken: Vooruit denken, een strategie bepalen en creatieve oplossingen in de praktijk brengen. Wat mij betreft zetten we elk probleem binnen de kortste keren schaakmat.

Fraimworks
Creative Branding Agency

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor je kunnen doen?

Onze experts helpen je graag verder!
Stel een vraag

Instagram

BEHIND THE SCENES 👀📸Voor Bosch Bedding mochten we aan de slag met het maken van foto- en video content. Dano is gefocust bezig met het vastleggen van onze figuranten.Interesse in video- of fotografie? Wij maken graag vrijblijvend kennis om samen te ontdekken wat Fraimworks kan betekenen.#fraimworks #creative #agency #video #fotografie #marketing #strategie #advies
Project vastleggen? Dat kan bij Fraimworks.
Het afgelopen jaar hebben wij verschillende projecten mogen filmen voor @dekuipergroep. In deze korte compilatie is al goed zichtbaar wat voor multidisciplinair aannemersbedrijf De Kuiper Groep is.
Meer informatie over of interesse in een project video? Een (video)gesprek is zo gepland.
#fraimworks #agency #video #marketing #strategie #projecten
Valentijnsdag? Nee… 💔#valentijnsdag #cupido #passie #fraimworks #videoproductie #creativeagency
Bij Autobedrijf Blokland laten we door middel van fotografie de werkplaats tot leven komen. Fotografie is naast videografie een van de diensten waar ons hart sneller van gaat kloppen. Onze creators leggen diverse momenten vast, van auto-, food- tot sportfotografie. Neem gerust contact op voor meer informatie 📸#fotografie #car #auto #vintagecars #pictureoftheday #creativeagency #socialmedia
Al 50 jaar is dit smeuïge beleg in menig keukenkastje te vinden. Het is immers niet voor niets dat deze pot hazelnoot chocoladepasta een eigen wereldwijde feestdag heeft verdiend. Wij hebben al eens heerlijke content mogen maken in samenwerking met @hellotastylemon en @nutella.nederland en vandaag smullen we hier alleen nog maar meer van.
#nutella #worldnutelladay
Heb je een vraag voor ons? Vul ons contactformulier in op de website en we komen snel bij je terug! 👉 fraimworks.nl/contact/ 💻
.
.
.
#fraimworks #creative #marketing #agency #strategie #content #marketing
Als we jouw social media voor je waarnemen, schieten we jouw content met zorgvuldige aandacht voor je identiteit, tone of voice en communicatiedoelen. On target! 🎯
.
.
.
#fraimworks #creative #marketing #agency #strategie #content #marketing
Als we nieuwe foto’s maken voor de socials van DEGO Stofferingen komt er altijd wel weer iets moois langs, zoals deze kleurrijke parel! 🌈
.
.
.
#fraimworks #creative #marketing #agency #strategie #content #marketing
This error message is only visible to WordPress admins
Error: Connected account for the user fraimworks does not have permission to use this feed type.

Strategie

We helpen met profiteren: wie ben
je? waar sta je voor? Kortom: wat is je
identiteit?

Advies
Concept
Communicatieplan
Huisstijl

Content

We maken video's, foto's en teksten
om je identiteit te communiceren over verschillende online kanalen.

Video productiebedrijf
Promotievideo
Instructievideo
Bedrijfsfilm
Storytelling
Werving
Aftermovies
Animaties
Fotografie
Teksten
Design

Marketing

We richten de juiste kanalen in om je doelgroep te bereiken en verspreiden de content.

Social media
Websites
Webshops
Campagnes
Full service
Fraimworks  
Creative Branding Agency

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor je kunnen doen?

Onze experts helpen je graag verder!
Stel een vraag
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram