0183 - 730469

Websites

Je digitale visitekaartje. Omdat iedereen mag zien hoe gastvrij jij bent.
Op conversie gericht design
Snel & mobiel geschikt ontwerp
Gericht op vindbaarheid
Plan adviesgesprek

Een website laten maken

Een website laten maken

Je website is het digitale visitekaartje van jouw bedrijf en dé plek om jouw producten of diensten eens goed tentoon te stellen. De eerste indruk is vaak degene die blijft hangen. Daarom spitsen we bij Fraimworks jouw website niet alleen toe op een aangename esthetische beleving, maar ook een op professioneel niveau imponerende. Onze websites sluiten altijd aan bij de doelgroep en hun typische online beleving. Alle websites die wij maken zijn geschikt voor mobiel gebruik en volledig ingericht op een optimale vindbaarheid op Google.

We bouwen websites en webshops met WordPress en Woocommerce. Afhankelijk van de opdracht construeren we ook maatwerkoplossingen met Laravel of gebruiken softwareoplossingen als Magento, Prestashop en Opencart.
Wat wij  jouw bieden:
Gericht op jouw doelgroep
Een pragmatische aanpak
Vaste projectbudgetten
Zoekmachine geoptimaliseerd
Gericht op actie (conversie)
Bekijk cases

Stap 1

Samen met jou maken we een inventarisatie van je bedrijfspersoonlijkheid, -doelen en doelgroep.

Stap 2

Op basis van je doelgroep bepalen we wat er nodig is aan inrichting en functionaliteit van je website.

Stap 3

We maken gebruik van de juiste calls to action, dienst- en productpresentaties en pakkende content om klanten te overtuigen contact met jou op te nemen.

Stap 4

Indien nodig kunnen we met online marketing de vindbaarheid van jouw website optimaliseren.
Fraimworks
Digital Branding Agency

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor je kunnen doen?

Onze experts helpen je graag verder!
Stel een vraag

Volg ons op de socials

Vanuit een strategie content bedenken en deze content verspreiden op de voor de doelgroep relevante kanalen: Fraimworks in een notendop! Hoe we dit doen en voor wie we dit doen, proberen we zo goed mogelijk uit te leggen op de website. Toch blijft alles wat we doen 'op maat', omdat we precies datgene doen wat jij nodig hebt. We zijn trots op onze klanten en onze cases en daarom proberen we veel te delen op onze socials. Heb je de website helemaal bekeken? Of wil je liever sneller door ons werk heen scrollen? Check vooral onze socials!

Redactie

Meer informatie?

Stel je vragen aan onze experts en ontdek wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen!
bart@fraimworks.nl0183 - 730469
Bereikbaarheid: ma/vr 08:30 - 17:00

Neem contact op

Voel je vrij om contact met ons op te nemen! We bespreken graag de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Overige diensten

Meedenken of maken, adviseren of ontzorgen. Geen opdracht is ons te gek. Onze planners wringen zich in bochten om jou tegemoet te komen, onze shooters-editors, design artists en copywriters gaan tot het creatieve uiterste en onze codeurs construeren en optimaliseren je online omgevingen. Speur onze dienstenlijst eens af en kom erachter waarmee we jou van dienst kunnen zijn.

Film is de liefde van ons bedrijfsleven. Welke video je ook zoekt, grote kans dat je hem bij ons vindt. Geen geprefabriceerde videoformats, maar videoproductie op maat. When we frame, we aim for perfection.
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram