0183 - 730469

Aftermovies

Jouw evenement verdient een tweede leven in de vorm van een video – en dat leven duurt eeuwig.
Makkelijk gedeeld door kijkers
Geef je evenement een langer leven
Definieer je bedrijf
Plan adviesgesprek

Aftermovies

Je hebt niet voor niets een memorabel evenement georganiseerd! Het liefst maak je de hele belevenis natuurlijk onsterfelijk. Om toekomstige events te promoten, de ervaring te delen met het deel van je publiek dat niet aanwezig was, of juist om tot dusver onbereikte delen van je publiek te bereiken.

Een aftermovie kan ook goed worden ingezet als branding tool. De feesten, bijeenkomsten of uitjes die jij organiseert zijn kenmerkend voor jouw bedrijf. Je vergroot de reikwijdte van je evenement – en daarmee je zaak – door het vast te leggen en te delen met derden! Die het op hun beurt weer delen met vierden… en vijfden… en zesden… you get us.
Wat kunnen we met je aftermovie?
Bedenken
Produceren
Verspreiden
Korte snippets voor socials

Ola

Gusta

Bekijk cases

Stap 1

Het begint met een kennismaking: wie ben jij, wat is jouw bedrijf en wat kunnen wij voor je betekenen? In welke videocategorie ben je geïnteresseerd? We brainstormen samen.

Stap 2

Op basis van jouw wensen schrijven we een eventuele voice-over en een eerste concept. Heb je feedback, dan herschrijven we totdat jij tevreden bent.

Stap 3

We regelen stemacteurs, props en filmlocaties, maken een shotlist en plannen draaidagen in.

Stap 4

We maken de opnames, editen en leveren de video op. Uiteraard editen we net zo lang totdat jij helemaal tevreden bent.
Fraimworks  
Creative Branding Agency

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor je kunnen doen?

Onze experts helpen je graag verder!
Stel een vraag

Meer informatie?

Stel je vragen aan onze experts en ontdek wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen!
info@fraimworks.nl0183 - 730469
Bereikbaarheid: ma/vr 08:30 - 17:00

Neem contact op

Voel je vrij om contact met ons op te nemen! We bespreken graag de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Overige diensten

Meedenken of maken, adviseren of ontzorgen. Geen opdracht is ons te gek. Onze planners wringen zich in bochten om jou tegemoet te komen, onze shooters-editors, design artists en copywriters gaan tot het creatieve uiterste en onze codeurs construeren en optimaliseren je online omgevingen. Speur onze dienstenlijst eens af en kom erachter waarmee we jou van dienst kunnen zijn.

Film is de liefde van ons bedrijfsleven. Welke video je ook zoekt, grote kans dat je hem bij ons vindt. Geen geprefabriceerde videoformats, maar videoproductie op maat. When we frame, we aim for perfection.
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram