0183 - 730469

Social media

Van de opzet van losse campagnes tot volledige ontzorging, van levering van tekst tot video- en fotocontent.
Relevante en up-to-date posts
Inclusief video- en fotocontent
Geënt op jouw bedrijfspersoonlijkheid en stijl
Plan adviesgesprek

Social media beheer

Op het gebied van social media bestaan veel mogelijkheden. Bij Fraimworks werken wij nooit met standaardpakketten. Welke diensten voor jou ideaal zijn bepalen we altijd aan de hand van ons eerste gesprek. Volledig op maat, dus!

Zo kunnen we een losse campagne opzetten en aanleveren of van A tot Z voor je uitvoeren, óf je volledig ontzorgen op het gebied van online aanwezigheid. In dat laatste geval posten we met regelmaat video- en fotocontent met captions (tekstuele bijschriften) op verschillende social media platforms. Altijd met aandacht voor de persoonlijkheid en toon van jouw bedrijf.

Aangezien alle diensten aanpasbaar zijn aan jouw specifieke wensen, kun je het makkelijk een maandje proberen en schakelen als het niet bevalt. Probeer het eens!

Wat wij  jou bieden:
Vaste pakketten
Of op maat
Volledig ontzorgd
De juiste tone of voice
Flexibele contractduur
Bekijk cases

Stap 1

Het begint met een kennismaking: wie ben jij, wat is jouw bedrijf en wat kunnen wij voor je betekenen?

Stap 2

Op basis van bedrijfsidentiteit, doelgroep en concurrentie stellen we het juiste traject vast en maken we contentkalenders.

Stap 3

Wij produceren alle benodigde content (video- en fotografie en tekst).

Stap 4

Wij leveren de content aan of posten het voor jou. In dat laatste geval ontzorgen we je volledig en houden we ons aan een vaste postplanning.
Fraimworks
Creative Branding Agency

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor je kunnen doen?

Onze experts helpen je graag verder!
Stel een vraag

Meer informatie?

Stel je vragen aan onze experts en ontdek wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen!
info@fraimworks.nl0183 - 730469
Bereikbaarheid: ma/vr 08:30 - 17:00

Neem contact op

Voel je vrij om contact met ons op te nemen! We bespreken graag de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Overige diensten

Meedenken of maken, adviseren of ontzorgen. Geen opdracht is ons te gek. Onze planners wringen zich in bochten om jou tegemoet te komen, onze shooters-editors, design artists en copywriters gaan tot het creatieve uiterste en onze codeurs construeren en optimaliseren je online omgevingen. Speur onze dienstenlijst eens af en kom erachter waarmee we jou van dienst kunnen zijn.

Film is de liefde van ons bedrijfsleven. Welke video je ook zoekt, grote kans dat je hem bij ons vindt. Geen geprefabriceerde videoformats, maar videoproductie op maat. When we frame, we aim for perfection.
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram