0183 - 730469

Homekeukens

Wachten op je nieuwe droomkeuken is nog nooit zo leuk geweest.
'Wachttherapie'-video
Plan adviesgesprek

Homekeukens

Voor Homekeukens hoef je niet bij de showroom te komen: die brengen ze gewoon bij je thuis. Heb je eenmaal op je gemakje vanuit je luie stoel een keuken uitgekozen, dan hoef je alleen nog maar te wachten. Homekeukens begeleidt het hele proces in eigen beheer. Tegen scherpe prijzen – en zonder onverwachte kosten – zetten ze jouw ideale kookplek in elkaar. En vervolgens geven ze je ook nog unieke servicechecks om ervoor te zorgen dat alles pico bello blijft.
Onze voordelen
Snel
Effectief
Creatief
Klaar voor de samenwerking?

Vraag aan ons

Homekeukens constateerde dat de meeste touchpoints van hun verkoop- en werkproces in orde waren. De enige uitzondering betrof het moment waarop een klant een keuken besteld heeft. Daarop volgt namelijk een periode van stilte waarin de keuken geproduceerd wordt.

Homekeukens bedacht dat een ‘wachttherapie’-video uitkomst zou bieden. Een paar weken na de bestelling krijgt de klant deze video toegezonden. Daarmee dicht de video de wachtperiode tussen het bestelmoment en het moment waarop de werkvoorbereider belt voor de planning.

Onze aanpak

Hoe maak je een ‘wachttherapie’-video bijzonder en geef je de klant het gevoel dat je echt op dít moment bezig bent met zijn keuken? Door een gepersonaliseerd element toe te voegen. In de video laten we niet alleen zien dat Homekeukens bezig is met de productie van een keuken, we vertellen expliciet dat het ‘uw’ keuken betreft.

In beeld ziet de kijker een front van een keukenkastje in productie – met zijn of haar eigen naam erop! De voice-over vertelt daarnaast: “wij zijn op dit moment bezig met uw droomkeuken”. Een voorproefje van wat voor moois er komen gaat.

Resultaat

Bekijk het resultaat hierboven!
Klaar voor de samenwerking?

Volg ons op de socials

Vanuit een strategie content bedenken en deze content verspreiden op de voor de doelgroep relevante kanalen: Fraimworks in een notendop! Hoe we dit doen en voor wie we dit doen, proberen we zo goed mogelijk uit te leggen op de website. Toch blijft alles wat we doen 'op maat', omdat we precies datgene doen wat jij nodig hebt. We zijn trots op onze klanten en onze cases en daarom proberen we veel te delen op onze socials. Heb je de website helemaal bekeken? Of wil je liever sneller door ons werk heen scrollen? Check vooral onze socials!

@fraimworks
Fraimworks
Creative Branding Agency

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor je kunnen doen?

Onze experts helpen je graag verder!
Stel een vraag

Veelzijdig

WordProof Timestamp

Bull Renovatievloer

1 2 3 15
Bekijk meer cases
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram