0183 - 730469

Veelzijdig

Hoewel de animatie voornamelijk informatief van aard was, diende het indirect ook als inspiratiebron.
Animatie-video
Plan adviesgesprek

Veelzijdig

Veelzijdig is de toonaangevende specialist in galerijvloeren. Deze vloeren onderscheiden zich door hun unieke eigenschappen, waaronder een indrukwekkende sterkte en slijtvastheid, een lichtgewicht constructie, anti-slip eigenschappen, geluiddemping en eenvoudige reiniging. Gevestigd in Ameide, bieden ze vloeroplossingen voor zowel bedrijven als particulieren, met expertise in terras-, galerij- en balkonvloeren. Het volledige traject, van advies tot installatie, wordt met de hoogste kwaliteit en service verzorgd. En de animatie? Die wordt door Marije uiteraard ook met de hoogste kwaliteit en service verzorgd!
Onze voordelen
Snel
Effectief
Creatief
Klaar voor de samenwerking?

Vraag aan ons

Veelzijdig had de uitdaging om een animatie te creƫren die alle kenmerken van hun vloeren benadrukte. Het doel was om kijkers inzicht te geven in wat er komt kijken bij het installeren van vloeren, welke opties beschikbaar zijn en welke overwegingen klanten moeten maken. Hoewel de animatie voornamelijk informatief van aard was, diende het indirect ook als inspiratiebron. Daarnaast speelde betrouwbaarheid een cruciale rol, aangezien Veelzijdig wilde laten zien wat hun vloeren werkelijk te bieden hebben.

Onze aanpak

Dit project kende een wat langere doorlooptijd dan sommige andere projecten. We ontvingen monsterstukken van de vloer om ze in 3D na te bootsen. Ons concept ging van video naar animatie, en we betrokken zelfs een bewoner bij het project op verzoek van de klant. Het resultaat was een prachtig eindproduct dat niet alleen informeert, maar ook inspireert en betrouwbaarheid waarborgt, en daarmee de essentie van Veelzijdig's vloeren volledig tot leven bracht.

Resultaat

Bekijk het resultaat hierboven!
Klaar voor de samenwerking?

Volg ons op de socials

Vanuit een strategie content bedenken en deze content verspreiden op de voor de doelgroep relevante kanalen: Fraimworks in een notendop! Hoe we dit doen en voor wie we dit doen, proberen we zo goed mogelijk uit te leggen op de website. Toch blijft alles wat we doen 'op maat', omdat we precies datgene doen wat jij nodig hebt. We zijn trots op onze klanten en onze cases en daarom proberen we veel te delen op onze socials. Heb je de website helemaal bekeken? Of wil je liever sneller door ons werk heen scrollen? Check vooral onze socials!

@fraimworks
Fraimworks
Creative Branding Agency

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor je kunnen doen?

Onze experts helpen je graag verder!
Stel een vraag

Veelzijdig

WordProof Timestamp

Bull Renovatievloer

1 2 3 15
Bekijk meer cases
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram