0183 - 730469

WordProof Timestamp

Betrouwbaar, professioneel en krachtig.
Animatie
Plan adviesgesprek

WordProof Timestamp

WordProof Timestamp geeft contentmakers en zoekmachines de middelen om SEO eerlijker te maken. Het bewijst dat jij als eerste bepaalde content op je website hebt gepubliceerd - een bewijs dat je kunt gebruiken om zoekmachines en imitatoren aan te tonen dat deze content rechtmatig van jou is. Met WordProof Timestamp kun je zien wie en wanneer de content heeft gewijzigd of geplaatst. Belangrijk is dat de datum en tijd niet zomaar kunnen worden aangepast, waardoor transparantie en vertrouwen gewaarborgd zijn. Over transparantie en vertrouwen gesproken: hier staat onze animator Marije uiteraard ook voor!
Onze voordelen
Snel
Effectief
Creatief
Klaar voor de samenwerking?

Vraag aan ons

WordProof Timestamp wilde op een beurs hun dienst en product presenteren, waarbij ze de technologie, die destijds opkomend was in de wereld van blockchain, helder wilden uitleggen. De animatie moest niet alleen duidelijk zijn, maar ook betrouwbaarheid en professionaliteit uitstralen om hun merk en boodschap krachtig over te brengen.

Onze aanpak

Om het complexe technologische aspect van WordProof Timestamp effectief over te brengen, legden we eerst de nadruk op het storyboard. Communicatie met de klant was essentieel om de vraag en de benodigde visuals helder te krijgen. Dit proces kostte de meeste tijd, maar het was cruciaal om het verhaal goed te begrijpen. Nadat het storyboard was goedgekeurd, werkten we aan de stijl om deze perfect bij het merk en de boodschap te laten passen. Nadat alle elementen waren geaccordeerd, was het een kwestie van animeren en verfijnen, met als resultaat een overtuigende animatie die de kracht van WordProof Timestamp op de beurs onderstreepte.

Resultaat

Bekijk het resultaat hierboven!
Klaar voor de samenwerking?

Volg ons op de socials

Vanuit een strategie content bedenken en deze content verspreiden op de voor de doelgroep relevante kanalen: Fraimworks in een notendop! Hoe we dit doen en voor wie we dit doen, proberen we zo goed mogelijk uit te leggen op de website. Toch blijft alles wat we doen 'op maat', omdat we precies datgene doen wat jij nodig hebt. We zijn trots op onze klanten en onze cases en daarom proberen we veel te delen op onze socials. Heb je de website helemaal bekeken? Of wil je liever sneller door ons werk heen scrollen? Check vooral onze socials!

@fraimworks
Fraimworks
Creative Branding Agency

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor je kunnen doen?

Onze experts helpen je graag verder!
Stel een vraag

Veelzijdig

WordProof Timestamp

Bull Renovatievloer

1 2 3 15
Bekijk meer cases
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram