0183 - 730469

Atron

Veelzijdig ingenieursbureau met engineers die zich specialiseren in ondergrondse infrastructuur.
Bedrijfsfilm
Projectfilm
Plan adviesgesprek

Atron

Atron Engineering is een ingenieursbureau dat zich toelegt op de voorbereiding van de aanleg van kabelverbindingen en leidingwerkzaamheden. Ook de uitvoeringsfase begeleidt Atron aandachtig, geheel volgens vooropgezet ontwerp en tegen een zo laag mogelijke prijs.

De specialisten van Atron zijn echte goedleerse en fanatieke techneuten. De ontwikkeling en inspiratie van alle werknemers vormen voor henzelf dagelijkse doelstellingen. Maar goed ook dat de warme, collegiale sfeer op de werkvloer dat goed mogelijk maakt! Atron werkt constant aan bijzondere projecten waarvoor de engineers hun alsmaar groeiende expertise elke dag opnieuw inzetten.

Onze voordelen
Snel
Effectief
Creatief
Klaar voor de samenwerking?

Vraag aan ons

Als je mag bijdragen aan indrukwekkende projecten, volgt daar logischerwijs de wens uit om die projecten in beeld te brengen en te delen met derden. Die behoefte ontstond dan ook.

De projecten waren echter niet de enige bezienswaardige facetten van Atrons werk. Ook hun werkwijze verdient aandacht: de betrokkenheid van werknemers met elkaar, de prettige, open sfeer en de gezellige vrijdagavondborrel! Om deze aspecten te belichten achtten we een bedrijfsfilm met name geschikt.

Een nevendoel van de bedrijfsfilm was het aantrekken en verwerven van geschikt, opgeleid personeel. Een ervaren team van professionals is niet alleen in staat een project van A tot Z te plannen en te begeleiden, maar ook om nieuwe werknemers daarin te trainen en toekomstige professionals te kweken. Zo draagt een bedrijf als Atron niet alleen bij aan de techniek en logistiek van nu, maar ook aan die van later!

Onze Aanpak

Bij alle gewenste video’s van Atron staat transparantie voorop. Een open inzicht geven in de werkcultuur van het bedrijf, dát is wat ze willen. Of het nu is om in touch te blijven met hun concullega’s, potentiële klanten of personeel, alle motivaties draaien om de wens een open deur te zijn.

En om een goed videoconcept te kunnen schrijven, moesten wij op onze beurt weer open zijn in onze omgang met Atron! We voerden gesprekken om erachter te komen welke idealen bij het bedrijf hoog in het vaandel staan. Op basis van die gesprekken schreven en produceerden we diverse projectvideo’s en een warme bedrijfsfilm.
Tot op de dag van vandaag sturen we het bedrijf regelmatig – ongeveer elke twee maanden – berichten om te informeren naar de nieuwste ontwikkelingen. Een nieuw project om in beeld te brengen? Wij zijn haantje de voorste!

We hebben genoten van de video’s die we voor Atron hebben mogen bedenken en produceren. Wij hebben er vertrouwen in dat we dit moderne bedrijf, dat zich specialiseert in de begeleiding van projecten, zelf even goed begeleiden binnen ons eigen vakgebied!

Resultaat

We zijn een aantal maanden bezig met het online branden van Atron door middel van video. De resultaten worden langzaam zichtbaar en potentieel personeel weet het bedrijf steeds sneller te vinden. 
Klaar voor de samenwerking?

Volg ons op de socials

Vanuit een strategie content bedenken en deze content verspreiden op de voor de doelgroep relevante kanalen: Fraimworks in een notendop! Hoe we dit doen en voor wie we dit doen, proberen we zo goed mogelijk uit te leggen op de website. Toch blijft alles wat we doen 'op maat', omdat we precies datgene doen wat jij nodig hebt. We zijn trots op onze klanten en onze cases en daarom proberen we veel te delen op onze socials. Heb je de website helemaal bekeken? Of wil je liever sneller door ons werk heen scrollen? Check vooral onze socials!

@fraimworks
Fraimworks
Creative Branding Agency

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor je kunnen doen?

Onze experts helpen je graag verder!
Stel een vraag

Veelzijdig

WordProof Timestamp

Bull Renovatievloer

1 2 3 15
Bekijk meer cases
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram