0183 - 730469

Bergwerff Automotive

Alpina, Classic en YoungTimer. Bergwerff Automotive kent, houdt van en schenkt volop aandacht aan deze auto’s.
Commercials
Plan adviesgesprek

Bergwerff Automotive

Bergwerff Automotive is een erkend servicepartner van BMW en Mini. Hun specialisme zit in luxe, jong gebruikte modellen. Bergwerff Automotive heeft 3 pijlers waar het zich marketingtechnisch op richt: Alpina, Classic en YoungTimer.
Onze voordelen
Snel
Effectief
Creatief
Klaar voor de samenwerking?

Vraag aan ons

Op de website van Bergwerff Automotive zijn de drie belangrijkste pijlers prominent aanwezig. De website geeft daarnaast uitleg over de automodellen en weergeeft het aanbod. Bergwerff Automotive vertelt dat het een specialist is op deze gebieden. Aan de hand van SEO en SEA adverteren we richting deze pagina’s. De uitdaging is even simpel als ingewikkeld: bezoekers omzetten in leads.

Onze aanpak

Vertellen dat je een specialist bent is natuurlijk belangrijk, maar zeker niet alles. Wat doet een specialist? Een specialist onderscheidt zich en besteedt ergens extra aandacht aan. Aan de hand van videocontent, willen we laten zien dat Bergwerff Automotive het nét even anders doet. We hebben video’s gemaakt die een ode brengen aan de verschillende type auto’s, zonder de kijker expliciet aan te sporen om over te gaan tot een aankoop. Bergwerff Automotive houdt van Alpina’s, Classics en YoungTimers en heeft daarom écht aandacht besteed aan de content.

Aan de hand van een voice-over tekst schreven we scènes die een bepaald gevoel, een bepaalde emotie opwekken. Per pijler betrokken we een figurant bij de video die relevant was voor de doelgroep. Deze figurant gaf de scènes vorm, samen met personeel van Bergwerff Automotive. Uiteraard kozen we een mooie, relevante auto en locaties die bijdroegen aan de emoties die we wilden opwekken.
De video’s versterken de claim van Bergwerff Automotive: men is gespecialiseerd in dit type auto. Men houdt van dit type auto. Men besteedt aandacht aan dit type auto.

Resultaat

In deze korte commercials laat Bergwerff Automotive zien anders te denken op de website en socials. Bergwerff laat zien aandacht te besteden aan waar het voor staat. Bezoekers bleven langer op de website hangen en er zijn meer contactvragen ingediend!
Klaar voor de samenwerking?

Volg ons op de socials

Vanuit een strategie content bedenken en deze content verspreiden op de voor de doelgroep relevante kanalen: Fraimworks in een notendop! Hoe we dit doen en voor wie we dit doen, proberen we zo goed mogelijk uit te leggen op de website. Toch blijft alles wat we doen 'op maat', omdat we precies datgene doen wat jij nodig hebt. We zijn trots op onze klanten en onze cases en daarom proberen we veel te delen op onze socials. Heb je de website helemaal bekeken? Of wil je liever sneller door ons werk heen scrollen? Check vooral onze socials!

@fraimworks
Fraimworks
Creative Branding Agency

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor je kunnen doen?

Onze experts helpen je graag verder!
Stel een vraag

Veelzijdig

WordProof Timestamp

Bull Renovatievloer

1 2 3 15
Bekijk meer cases
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram