0183 - 730469

C&W Group

“How do you stand out in a world full of noise? You want to grab attention. And that’s the essence of our work.”
Brand film
Website
Plan adviesgesprek

C&W Group

In de (zaken)wereld is het zien en gezien worden! C&W Group verzorgt indoor en outdoor signing in eigen beheer en verhuurt al meer dan 25 jaar offline advertentiemogelijkheden in de publieke ruimte. Deze twee takken hebben ieder hun eigen waarde. Zo biedt signing je de mogelijkheid de identiteit van je bedrijf aan zowel de interne als externe zijde van het pand te bevestigen – figuurlijk gesproken, dan. Verhuur biedt je de ruimte naamsbekendheid te vergaren en elke potentiële klant de snelste weg naar jouw zaak te wijzen.

Naar wat voor promotie je ook op zoek bent, welke boodschap je ook communiceert, en wie of waar je dan ook bent, C&W Group timmert voor jou aan de weg. Eigenlijk doen wij bij Fraimworks bijna hetzelfde… maar dan digitaal!

Onze voordelen
Snel
Effectief
Creatief
Klaar voor de samenwerking?

Vraag aan ons

C&W Group is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen, naar nieuwe bedrijven wiens identiteit op innovatieve wijze uitgedrukt kan worden. En uitdagingen kun je alleen aangaan als anderen jou deze toevertrouwen. Als je jezelf bereid en in staat toont om de koe bij de horens te vatten. Daarom ontwikkelde de signing tak van C&W Group begrijpelijkerwijs de wens om een website te bouwen en een brandfilm te laten produceren. De ster van de video werd de ambitieuze, toekomstgerichte houding van C&W Group. Het signing bureau is klaar voor nieuwe projecten en klaar om te presteren, en elk bedrijf moest dat weten.

C&W Group vroeg Fraimworks om zowel de website te ontwerpen en publiceren als mee te denken over het concept van de video. Zij complementeren elkaar: de video en de nieuwe website zetten elkaar kracht bij en gingen hand in hand. “Geen standaard droneshot en geen standaard verhaal”: dat was eigenlijk de enige echte eis die het signing bureau stelde aan de video. Nu was het aan ons om het bedrijf dat hard werkt om anderen te etaleren, zélf eens goed tentoon te stellen.

Onze aanpak

We schoven samen met C&W Group aan tafel om te brainstormen. Op basis van die brainstorm maakten onze design artists een websiteontwerp en schreven we een eerste videoconcept, waarop we zoals gebruikelijk feedback ontvingen. Al gauw kwamen door C&W Group goedgekeurde eindproducten tot stand, waarmee het bedrijf verder uit de voeten kon.

De video ademt de ambitieuze mindset van C&W Group van begin tot eind. Zo luiden de slotzinnen: “And we are only getting started. So, what’s next?” Dat geldt voor ons bij Fraimworks ook! Daarom zijn we ook maar aan de website begonnen en heeft C&W Group inmiddels een gloednieuwe website, waar we ook teksten voor hebben geschreven. 

Klaar voor de samenwerking?

Volg ons op de socials

Vanuit een strategie content bedenken en deze content verspreiden op de voor de doelgroep relevante kanalen: Fraimworks in een notendop! Hoe we dit doen en voor wie we dit doen, proberen we zo goed mogelijk uit te leggen op de website. Toch blijft alles wat we doen 'op maat', omdat we precies datgene doen wat jij nodig hebt. We zijn trots op onze klanten en onze cases en daarom proberen we veel te delen op onze socials. Heb je de website helemaal bekeken? Of wil je liever sneller door ons werk heen scrollen? Check vooral onze socials!

@fraimworks
Fraimworks
Creative Branding Agency

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor je kunnen doen?

Onze experts helpen je graag verder!
Stel een vraag

Veelzijdig

WordProof Timestamp

Bull Renovatievloer

1 2 3 15
Bekijk meer cases
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram