0183 - 730469

FC Dordrecht

“Samen strijden, samen winnen!” F.C. Dordrecht bestaat uit doorzetters en heeft een rijke geschiedenis, maar een nog rijkere toekomst.
Promotievideo
Plan adviesgesprek

FC Dordrecht

FC Dordrecht is de betaalde voetbalclub van Dordrecht. In het stadion aan de Krommedijk voetballen de mannen op het hoogste niveau. De passie van de Dordtse voetballers: boeiend en bindend voetbal spelen voor een breed lokaal publiek. Ze beschrijven zichzelf als volgt: “Ons voetbal is opportunistisch, met passie, strijd en teamgeest.” Een innemend en intens strategisch spel spelen, dát is de drive van club Dordrecht. De voetballers passen hun denken en handelen aan op die drive. En om die hartstocht te matchen, halen wij bij Fraimworks alles uit de kast!
Onze voordelen
Snel
Effectief
Creatief
Klaar voor de samenwerking?

Vraag aan ons

Bij de club van Dordrecht geen gebrek aan gedrevenheid, maar soms moet gewoon de bezem eens door de club. Oude strategieën de deur uit, nieuwe naar binnen. Net als op het voetbalveld. Een promotieactie zou de club en voetbal in Dordrecht nieuw leven inblazen, maar vooral nieuw leven door de deur naar binnen krijgen.
Er ontstond steeds meer behoefte aan echte Dordtse broederlijke support. Die kon makkelijk worden verkregen door verkoop van seizoenkaarten. Seizoenkaarten helpen een publiek met regelmaat over de drempel om een wedstrijd bij te wonen en de spelers aan te moedigen. Er moest dus een actie worden bedacht die dat gewenste effect zou hebben. Prima! Wij zetten onze thinking cap op.

Onze aanpak

We bedachten al snel een promotiestrategie om de seizoenkaarten beter aan de man te brengen. De opzet was om bezoekers drie wedstrijden gratis te laten bijwonen. Daarna moesten ze een kaart aanschaffen. Hoe gingen we het nieuws van die promotie zo effectief en breed mogelijk verspreiden? Een video bood uitkomst.

Dat is onze ‘Probeer het!’ video geworden. De titel doelt natuurlijk op de drie gratis bezoekjes aan de wedstrijden van club Dordrecht. Omdat we een broederlijk, eensgezind gevoel probeerden te scheppen, richtten we de promotievideo in met storytelling elementen. Het was immers de bedoeling om emoties aan te wakkeren. En hoe wek je zo’n eendrachtige stemming beter op dan met een verhaaltje over vader en zoon?

“Samen strijden, samen winnen.” Dat is de boodschap van de video waarmee we FC Dordrecht kracht bijzetten. Met passie, strijd en teamgeest: naar het voorbeeld van FC Dordt!

Klaar voor de samenwerking?

Volg ons op de socials

Vanuit een strategie content bedenken en deze content verspreiden op de voor de doelgroep relevante kanalen: Fraimworks in een notendop! Hoe we dit doen en voor wie we dit doen, proberen we zo goed mogelijk uit te leggen op de website. Toch blijft alles wat we doen 'op maat', omdat we precies datgene doen wat jij nodig hebt. We zijn trots op onze klanten en onze cases en daarom proberen we veel te delen op onze socials. Heb je de website helemaal bekeken? Of wil je liever sneller door ons werk heen scrollen? Check vooral onze socials!

@fraimworks
Fraimworks
Creative Branding Agency

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor je kunnen doen?

Onze experts helpen je graag verder!
Stel een vraag

Veelzijdig

WordProof Timestamp

Bull Renovatievloer

1 2 3 15
Bekijk meer cases
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram