0183 - 730469

Gemeente 
Vijfheerenlanden

“We zijn groot, maar ook klein. We zijn oud, nieuw, modern, pittoresk en robuust. Voor iedereen bereikbaar.”
Promotiefilm
Plan adviesgesprek

Gemeente Vijfheerenlanden

We zullen niet uit te hoeven leggen wat een gemeente is. Gemeente Vijfheerenlanden in het bijzonder is echter een ander verhaal! Deze schilderachtige gemeente is met een oppervlakte van ongeveer 153 km² de grootste in de provincie Utrecht – maar dat doet niets af aan haar kleinschalige benadering van de individuele steden en haar verbintenis met inwoners! Van de Glasstad Leerdam tot aan het Geofort in Herwijnen (en alles daarbuiten), genoeg bijzonderheden vallen binnen de grenzen van deze gemeente. Méér dan genoeg om trots op te zijn!
Onze voordelen
Snel
Effectief
Creatief
Klaar voor de samenwerking?

Vraag aan ons

De gemeente wilde haar bezienswaardige plekken, gebouwen en betrokken bewoners in een video inzetten om haar positieve imago verder op te poetsen. Het goede imago zou idealiter resulteren in meer bewoners en gestimuleerd toerisme.
Een promotievideo over de gemeente zou dit alles tonen aan het brede publiek van Nederland, maar ook bewijzen dat Gemeente Vijfheerenlanden betrokken is bij haar eigen identiteit. En daarmee ook bij die van haar burgers en bezoekers.

Onze aanpak

Indrukwekkende droneshots werden het fundament van een grote promotievideo. Hoe laat je een omvangrijke gemeente in al haar glorie beter zien dan met beelden in vogelvlucht? Zowel de esthetische waarde van de gemeente als de historische en culturele waarde van de gebouwen dragen bij aan een beeld dat een kijker lange tijd bijblijft… en hopelijk richting de gemeente drijft. Daarnaast is niets representatiever voor een gemeente dan haar inwoners. Ook zij werden daarom een kopstuk van de film.

Een voice-over definieert een video. Daarom was het van belang een herkenbare stem in te zetten – natuurlijk het liefst van een grote persoonlijkheid! We sprongen dan ook een gat in de lucht toen we de stem van niemand minder dan burgemeester Sjors Fröhlich in bruikleen mochten nemen!
Hoewel het weer op de filmdagen enigszins te wensen overliet, waren alle andere elementen van de video zó sterk (denk aan de beelden van de locaties en mensen en natuurlijk de voice-over) dat het niet uitmaakte. Het is een toffe, representatieve promotievideo geworden waar we trots op zijn!

Klaar voor de samenwerking?

Volg ons op de socials

Vanuit een strategie content bedenken en deze content verspreiden op de voor de doelgroep relevante kanalen: Fraimworks in een notendop! Hoe we dit doen en voor wie we dit doen, proberen we zo goed mogelijk uit te leggen op de website. Toch blijft alles wat we doen 'op maat', omdat we precies datgene doen wat jij nodig hebt. We zijn trots op onze klanten en onze cases en daarom proberen we veel te delen op onze socials. Heb je de website helemaal bekeken? Of wil je liever sneller door ons werk heen scrollen? Check vooral onze socials!

@fraimworks
Fraimworks
Creative Branding Agency

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor je kunnen doen?

Onze experts helpen je graag verder!
Stel een vraag

Veelzijdig

WordProof Timestamp

Bull Renovatievloer

1 2 3 15
Bekijk meer cases
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram